Utile în bucătărie

storcator_de_fructe_si_legumeZilele trecute mi-am cumpărat un Storcător de fructe si legume Philips și un Blender Philips.

Storcătorul de fructe este modelul HR1858 și are motor de 650 W care dispune de două viteze, cu capacitatea recipientului pentru pulpă de 2 litrii.

Am testat cu el deocamdată sucuri naturale mixte făcute din portocale, mere și morcov. Se mișcă foarte bine, iar gaura largă de introducere permite să bagi fructele sau legumele întregi, fără se le tai mărunt.

Stoarce foarte bine, pulpa rămasă este aproape uscată.

A costat doar 359.99 lei la emag..
blender

 

Blenderul este modelul HR2161/40, dotat cu motor de 600 W, vas de plastic de 2 litrii.

Am preparat cu el deocamdată doar shake de banane cu lapte. Delicios.

Costul lui a fost de 239.99 Lei la emag.

Îmi plac că sunt destul de compacte, micuțe, nu ocupă mult loc în bucătărie, nu fac zgomot foarte mare (parca undeva pe la 70 dB) și chiar sunt utile.

Vi le recomand!

Prefer să fac cumpărături on-line datorită faptului că mă pot documenta înainte despre produsele pe care mi le doresc, pot citi păreri ale altor utilizatori, pot comanda de la birou fără să alerg prin magazine pentru a găsi modelul dorit, pot plăti direct cu cardul și coletul îmi ajunge de cele mai multe ori a doua zi direct acasă sau la birou.

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

2 thoughts on “Utile în bucătărie

  1. Ah , ce-ai ratat , era „oferta” la Real :)) Sunt bune produsele Philips, le recomand, cat despre folosirea lor (a storcatorului si blenderului) spor la spalat ! (cu toate ca atunci cand voi fi in situatia ta probabil le voi scoate de la naftalina) 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.