Suntem salvati!

Citeam astăzi în presa suceveană că la viitoarea Catedrală din Suceava vor fi montate 7 (șapte) cruci aurite pe turle. Cinci dintre ele au fost sfințite deja, în prezența autorităților ( consiliul județean, primaru’, cățelu’…). Gata! În mod sigur Dumnezeu va fi impresionat.
De ce să faci un azil de bătrâni? De ce să ajuți pe cei nevoiași? NU iese lozul din asta. Mai bine faci o imensitate de construcție, construcție a cărei încălzire pe timp de iarnă va costa enorm și îi pui cruci aurite și alte nimicuri. S-au gândit să o facă înaltă, să se vadă mai bine din ceruri. Și cum o parte din bani vin din bugetul local, ca buni creștini ce sunt cei implicați nu s-au certat cum să-i împartă ci probabil s-au înțeles care și cum să bage în buzunarul lui.

Săru’mâna Părinte!

[ad#google-adsense]

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate