Europa 2012

În Europa anului 2012 sucevenii au un motiv de bucurie: apă caldă non-stop pentru locuitorii municipiului Suceava

Sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare vor beneficia de apă caldă non-stop începând de miercuri şi până în ultima zi a sărbătorilor pascale.
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a solicitat conducerii Termica Suceava să facă demersurile necesare pentru ca toţi consumatorii racordaţi la sistemul centralizat să beneficieze de această facilitate, nu doar cei care sunt conectaţi la punctele termice modernizate.
Drept urmare, programul de furnizare a apei calde se va extinde de miercuri, fiind asigurat acest serviciu 24 de ore din 24, până în data de 17 aprilie.
Programul normal de furnizare al apei calde pentru consumatorii care nu sunt deserviţi de puncte termice modernizate este de la ora 06.00 la 22.00.

Sursa Monitorul de Suceava.

Imaginați-vă ce favoare face primarul Lungu. Mai zilele trecute se lăuda în presă că vor începe lucrările la noua centrala de termoficare care sigur va costa cât trei campanii electorale și ceva, iar programul de furnizare al apei calde va fi redus.
Săptămâna viitoare primarul Ion Lungu va inventa și roata.

Ar trebui să fie invidiați cei care stau la casă și au un butoi în care încălzesc apa caldă la soare. Ei apucă să folosească apa caldă mai des decât sucevenii!

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.