Scuze pentru a fenta legea

Conform site-ului Monitorul de Suceava, urmatoarea declarație aparține unui persoane, după ce a fost surprinsa cu 142km/h in localitate, având permisul suspendat:

„Probabil singura mea greşeală a fost aceea că nu aveam asupra mea certificatul prin care să dovedesc faptul că am contestat în instanţă procesul verbal de sancţionare din Vrancea, iar operaţiunile despre acest demers nu au fost înregistrate în baza de date a Poliţiei. În plus, vreau să spun că eu am de circulat săptămânal câteva mii de kilometri, iar uneori se mai întâmplă să depăşesc viteza legală, dar asta doar pentru că doresc să-mi fac treaba aşa cum se cuvine în Parlament şi în circumscripţia electorală în care am fost ales”

Respectivul are funcția de deputat în Parlamentul României. Probabil are și ceva afaceri pe care le gestionează prin interpuși și mai mult ca sigur își permite să își angajeze un sofer pe perioda cât are permisul suspendat.

Ca să fiți informați până la capăt, deputanul minune susține că a contestat în instanță procesul verbal care l-a lăsat inițial fără permis in judetul Vrancea. Doar că el l-a contestat la judecătoria Suceava, nu la judecătoria pe a cărei rază de competență s-a produs fapta. Dar are cu siguranță si aici o scuză: el participă la făcut legi, nu și la respectarea lor.

Bleah!!!

 

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.