Western Union

Am avut de primit astăzi ceva bănuți prin serviciul Western Union. Dacă până acum lucram cu Pireus Bank, astăzi am mers la Banca Transilvania, la recomandarea unui amic cu care discutasem zilele trecute.
În discuția respectivă lăudam serviciile Pireus Bank, povestindu-i cum decurge operația la ei. A rămas uimit că trebuie să completez eu un formular cu MTCN, suma, expeditorul, etc. Mi-a recomandat Banca Transilvania pentru că la ei nu completezi nici o hârtie.
Mi-am zis că e super, nu mai pierd timp.
Astăzi am avut însă o surpriza mai puțin plăcută. Întradevăr, la Banca Transilvania, pentru primirea banilor prin Western Union nu completezi formularul respectiv, doar semnezi o hârtie și te trimite la casierie să îți ridici banii.  Partea neplăcută este că la casieria respectivă era o coadă destul de măricică, oamenii așteptând să își plătească facturile la utilități (telefonie, e-on etc.).
Per total am pierdut mai mult timp decât aș fi stat la Pireus Bank pentru a face aceeași operație.

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

One thought on “Western Union

  1. Din nefericire problema platilor facturilor curente la ghiseu inca este la un nivel ingrijorator la noi si consumator de timp, resurse si nervi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.