Casa Conțiu Sibiu

Drumurile m-au dus săptămâna ce tocmai s-a încheiat prin Sibiu. De cazare s-a ocupat un coleg, care a ales, ținând cont de preț, cazare la Casa Conțiu Sibiu. Prețul pentru o cameră dublă la Casa Conțiu Sibiu este de 80 lei/noapte.
Casa Conțiu este o vilă localizată lângă Parcul Subarini, în Sibiu, cu regimul de înălțime P+2E+M. Noi am fost ghinioniști și am fost cazați la mansardă, iar afară erau temperaturi de peste 30 de grade. Trebuie spus că Casa Conțiu nu are dotată nici o cameră cu aer condiționat, deci vă puteți imagini ce insuportabil era aerul acolo sus.
Tot ce am putut face a fost să deschidem toate geamurile și ușa, pentru a se face curenți de aer, dar nici așa nu s-au îmbunătățit lucrurile. Am cerut măcar un ventilator să ne pună la dispoziție – nu aveau!

A doua noapte nu am mai rămas acolo, dar ne-am decazat pe la ora 17, plătind contravaloarea pentru două nopți, lucru relativ normal, ținănd cont de ora târzie la care am plecat.

Dacă ajungeți prin Sibiu și căutați cazare ieftină, nu mergeți la Casa Conțiu Sibiu.

PS: Vă recomand să treceți pe la Crama Ioana Sibiu, pentru o țuică excelentă și pentru a servi masa într-un local amenajat tradițional.

Casa Conțiu Sibiu Casa Conțiu Sibiu

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

One thought on “Casa Conțiu Sibiu

  1. De ce sa nu mergem? Doar pt ca nu aveau aer conditionat? sau mai sunt si alte motive?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.