Banner Roll-up ieftin

Având în vedere competiția Supercupa OMNIA 2011 care se va desfășura în week-end-ul 10-11 decembrie 2011 în sala de sport din Ipotești, Suceava, am profitat de oferta lunii noiembrie pe site-ul headprint.ro și mi-am comandat un banner de tip roll-up pe care să îl expun la evenimentul sportiv și nu numai.
Pe site-ul   headprint.ro era menționată oferta de preț începând de la  25 euro fără TVA pentru  banner de tip roll-up cu print. Astfel, pentru cei 25 de euro ( 134,31 lei TVA inclus) am comandat un roll-up banner de dimensiuni 85×200 cm.
Lucrurile au fost simple:

  • mi-am făcut cont pe site-ul   headprint.ro;
  • am adăugat produsul în coș;
  • am finalizat comanda printr-un simplu click.
Pentru că nu aveam încă pregătită macheta ce urma să fie imprimată, pe comandă nu se regăseau informațiile necesare tipăririi. Cei de la  headprint.ro au fost foarte atenți și imediat m-au sunat pentru a mă face atent asupra acestui lucru, considerând că am omis să le trimit macheta. Le-am explicat că o vor avea a doua zi dimineață.
Colegul Liviu mi-a pregătit macheta în format pdf (circa 27 MB) și a doua zi le-am dat link către fișierul on-line celor de la  headprint.ro. Ca niște băieți cumsecade mi-au confirmat pe email că au descărcat fișierul și este în ordine, poate fi tipărit.
În aceeași zi produsul a plecat de la ei spre Suceava, cu Fan Courier, cu plata ramburs.
În cei 134,31 lei pe care i-am plătit curierului au fost incluse și costurile de transport. Astfel, pentru suma respectivă am primit:
  • sistem complet roll-up din aluminiu extrudat;
  • print ( „în policromie cu cerneală tip real solvent, pe polipropilena” – zic ei, eu nu mă pricep), dimensiune 85 x 200 cm;
  • husă pentru transport
  • transport produs București – Suceava cu Fan Courier
  • posibilitatea de a plăti ramburs, la livrarea coletului;
Din curiozitate l-am desfăcut imediat pentru a vedea ce a ieșit și i-am făcut o poză cu telefonul mobil:

Banner Forum Suceava

Poate faptul că am pus multe link-uri spre  headprint.ro vă duce cu gândul că acest post este plătit, dar vă asigur că nu este așa. Pur și simplu am fost mulțumit de serviciile oferite de ei și doresc să aibă cât mai mulți clienți. O singura observație aș avea pentru ei: nu există pe site-ul lor indicații de machetare pentru roll-up banner. A trebui să folosesc informațiile de pe alte site-uri care oferă asemenea servicii.
Eu zic că am făcut o afacere bună, în alte locuri costul unui astfel de banner fiind de circa 50 euro fără TVA.

Dacă doriți, vă pot împrumuta banner-ul pentru a-l afișa în locurile pe care le administrați, la expoziții, conferinte etc. Și nu va cer nici un ban!

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

4 thoughts on “Banner Roll-up ieftin

  1. smintitii astia securisti si politruci smintesc iar si iar. deja cand aud ca unu zice cuvantul gaozar ma uit mult mai atent si cu precautie la el. Sigur e agent de intoxicare, e agent de smintire care nu aduce nimic bun doar ma imbecilizeaza cu buna stiinta.

  2. Buna ziua, daca tot nu e o reclama acest post, va rog sa-mi permiteti sa va informez ca si la Thor Concept (www.thorconcept.ro)gasiti preturi mai mici decat cele mentionate si calitate pe masura. Ne puteti pune la incercare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.