Acumulator auto

Dimineață acumulatorul auto care îl am pe mașină mi-a făcut figura și nu a vrut să ajute motorul să pornească. Drept urmare astăzi i-am găsit inlocuitor: Varta Blue Dynamic cu tensiunea nominala de 12V, capacitate 60Ah.

A costat 295 lei, TVA inclus, plus 25 lei montarea și verificarea instalației de încărcare de pe autoturism la un service auto pentru a obține garanția produsului.

Acumulatorul vechi, MUTLU, tot de 60Ah, este cel livrat cu mașina în martie 2005 (fiind fabricat în 2004). Sunt foarte mulțumit că m-a servit cei aproape 7 ani și sper ca și cel nou să mă țină la fel.

Anvelope de iarnă sunt, acumulator nou este…poate veni iarna.

Ce spuneți, sunt șanse ca Varta Blue Dynamic să reziste 7 ani la o funcționare zilnică pe un autoturism cu motor 1.4 VVT-i?

 

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

3 thoughts on “Acumulator auto

  1. Pe golful meu am baterie varta 70Ah din octombrie 2006, deci are 5 ani si vad ca inca functioneaza. Acum vreo doua saptamani, cand au fost dimineata -4 grade a pornit la prima cheie (1.9tdi), mai exact la primul buton ca i-am pus alarma cu pornire din telecomanda.

  2. Revin cu noutati, a murit si bateria mea dupa 5 ani. Nu am pornit masina 2 zile (m-am plimbat cu cea noua) si cand am vrut sa plec azi, a facut numai „click” fara sa invarta motorul. 5 ani eu zic ca e suficient de bine pentru un acumulator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.