Rezervare la Pensiunea Bianca Botoșani

Pe 27 ianuarie 2015, în jurul orelor 15 am sunat la numărul de telefon 0231513007 la Pensiunea Bianca Botoșani pentru a rezerva două camere pentru 3 nopți (luni, 2 februarie 2015  – joi. 5 februarie 2015). Totul clar, stabilit felul camerelor, lasat număr de telefon pentru contact, denumirea firmei, numele persoanei care va ajunge acolo.

Ulterior, la circa o oră, am revenit cu un apel telefonic pentru a modifica un  tip de cameră, din single în dublă. Rezolvat.

Astăzi este 2 februarie 2015. Ora 13:30, recepția Pensiunii Bianca Botoșani, de pe strada Ion Luca Caragiale 11. Recepționerul susține că rezervarea s-a făcut începând cu ziua de 1 februarie 2015 (ieri) și, neprezentându-se nimeni, a fost anulată. Mai mult de atat, susține că au încercat (colegii lui, el nu are certitudinea că s-a întâmplat chiar așa) să mă contacteze telefonic ieri, dar nu au reușit, în condițiile în care numărul pe care l-am lăsat a fost corect iar eu am fost tot timpul în zonă cu semnal.

Minunat.

Singura posibilitate era de a primi trei persoane într-o cameră, din care una să doarmă pe o canapea.

Așadar, dacă doriți rezervare la Pensiunea Bianca din Botoșani, vă recomand să solicitați o confirmare scrisă a rezervării și să nu vă bazați doar pe asigurările telefonice oferite de angajatii Pensiunii Bianca din Botoșani.

Chiar dacă la restaurantul pensiunii mâncarea este acceptabilă și meniul zilei are un preț bun, în urma acestei experiențe – în care m-am fript – recomand să „suflați și în iaurt” când este vorba despre Pensiunea Bianca Botoșani.

Dacă doriți să căutati o posibilă explicație, aceasta ar fi: venirea unui grup mai mare de persoane care au asigurat un grad de ocupare mare a pensiunii, dar era necesar să le ofere și camerele rezervate de mine, altfel ar fi pierdut oportunitatea de a îi caza. Dar, aceasta este doar o presupunere. Indiferent de motivul pentru care s-a ajuns la această situație, rezultatul este clar: am făcut o rezervare la Pensiunea Bianca pe care ei nu au onorat-o.

 

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

One thought on “Rezervare la Pensiunea Bianca Botoșani

  1. Pensiunea Bianca=Marlania La Ea Acasa

    Am rezervat doua camere la Pens. Bianca Botosani pentru 25 oct 2015. La telefonul de rezervare am avut doua intrebari: daca este liniste si daca este parcare sigura pentru masina.
    La raspunsul afirmativ la cele doua intrebari, tinand cont de perioada din an cand ne aflam am intrebat daca nu cumva este nunta. Mi s-a raspuns ca pentru data rezervata nu este.
    Ajuns la locatie am vazut ca nu este parcare, masinile fiind lasate pe o strada intunecoasa in fata unei cladiri din care se revarsau valuri de manele la o sonoritate demntiala. Era nu o nunta ci o nunta si o aniversare. Toate camerele sunt intr-un pod tip mansarda care deasupra patului aveau inaltimea de circa 150 cm. Numai bun sa-ti spargi capul. Datorita lipsei oricarei izolatii fonica usa vibra ca un bas gajait. Dupa achitarea cu numerar nu mi s-a dat nici o chitanta sau factura. Cica asa este procedura la Botosani. In acel moment a izbucnit tot la etajul=mansarda=pod un alt tambalau. Am intrebat pana la ce ora dureaza “petrecerile”. A aparut un biped doliocefal, cu figura a la pithentropus erectus si un kg de lanturi de aur fals la gat. S-a recomandat drept patronul stabilimentului. Deoarece rceptionerul, un baiat din Covasna, nu l-a contrazis am tras concluzia ca afirmatia este adevarata. Cu un ton agresiv mi-a spus sa trec in camera, deoarece in salon este o petrecere. I-am spus ca in conformitatea cu legea, fiind un local public si nefiind scris nicaieri rezervat am dreptul sa intru mai ales ca locuiesc la “hotelul-pensiune”. Mi-a raspuns “ Ma …(defec) pe lege. Te dau afara”. I-am raspuns ca am platit camerele dar nu am primit nici chitanta nici factura si ca voi sesiza ANAF-ul. Mi-a raspuns: “N-ai decat . Pe aia ii am in buzunar”. Avand in vedere ca inafara de mine a mai fost o familie de “fericiti” care nici ei nu au primit chitanta trag concluzia ca “fentarea” fiscului la Pensiune Bianca este regula nu exceptia. Mi-am luat familia si am plecat la hotelul Rapsodia care mi-a fost recomandat de persoanele care stateau in fata pensiunii ca fiind un loc civilizat. Nu am regretat.
    Sfat gratuit. Daca nu puteti evita deplasarea la Botosani, evitati Pensiunea Bianca pentru a va cruta sanatatea si linistea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.