Hai să fim solitari

Cu toate că confederațiile sindicale au făcut apel la bugetari și la angajații din mediul privat să își întrerupă astăzi activitatea, eu zic să fim solitari. Nu, nu solidari cu bugetarii. Vreți motive? Iată câteva:
– amintiți-vă de orele petrecute în fața ghișeelor deservite de bugetari nepricepuți și lipsiți de bun simț;
– gândiți-vă câți bugetari au fost solidari cu voi, cei din mediu privat, în momentul când s-au închis atâtea societăți comerciale;
– dacă angajatul la privat face grevă, angajatorul pierde din venituri, lucru ce se reflectă asupra veniturilor salariale ale angajatului; la bugetari însă, nu îi pasă nimănui că nu sunt bani, toți vor mai multă renumerație pe muncă cât mai puțină;
Lasă să fie solidari ei între ei, că nici asta nu va ține mult ci doar până la aflarea listelor cu cei disponibilizați. Atunci cel care rămâne în sistem sigur va plânge soarta celui concediat și i se va alătura acestuia, dându-și și el demisia (vezi să nu).
Mai bine solitari, să muncim pentru noi, pentru a obține venituri, satisfacții, decât solidari cu leneșii care vor doar bani, bani, fără să ofere nimic în schimb.  

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

One thought on “Hai să fim solitari

  1. Ai dreptate partial. Tot la privat sunt si eu si multinationala s-a apucat sa ia masuri (masuri, nu vrajeli) anticriza din februarie 2009. Statul n-a luat nici o masura concreta, coerenta si eficienta nici macar pana acum. Insa….nu-i baga pe toti bugetarii in aceeasi oala…n-ai vrea sa-ti citeasca postul un medic pe mana caruia Doamne fereste sa ajungi. Discutia poate fi foarte lunga pe tema asta.
    Sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.