Am competențe

Săptămâna aceasta am fost și am susținut examenul aferent cursului de perfecționare Proiectant sisteme de securitate, la ARTS.
Partea scrisă (două teste grilă, unul de 25 de întrebări – incendiu și celălalt de 50 întrebări – efracție) a durat două ore (10-12). A urmat susținerea proiectelor tehnice (două) pe care le-am avut de pregătit, operație ce a durat până aproape de ora 17, timp în care comisia de examinare a rămas în sala de examen și noi, pulimea, am așteptat pe hol, intrând pe rând la prezentare. 
Nu e așa că e foarte elegant din partea organizatorilor să țină peste 30 de ingineri in picioare, pe hol, unde era o singură canapea de 4 locuri, iar comisia de examinare formată din 4 persoane să stea într-o sală cu peste 40 de scaune?

[ad#google-adsense]

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

12 thoughts on “Am competențe

 1. Te rog, spune-mi cum a fost la examen. S-a picat, v-au mai lasat sa va consultati cu colegii, va mai ajuta si lectorii?

 2. buna ziua…saptamana aceasta am inceput si eu acest curs…ma puteti ajuta si p mine cu exemple de proiecte si grile…va multumesc

 3. Nik, ai aflat cumva cu a fost la examen?
  ca si eu sunt acolo….

 4. Si la sustinerea proiectului cum a fost? tot la fel de dra
  stic?

 5. Bughy, la examenul la care am fost eu nu a fost chiar asa de speriat. Au fost cam 5 intrebari incuietoare la fiecare set. Nu a picat njimeni din cei care au fost lasati i nsala sa dea examen.

 6. Salut,

  Bogdan Țurcanu, Nik cum a fost la sustinerea proiectului?
  iti pune intrebari din el? trebuie sa prezinti fiecare proiect in parte?

  Multumesc anticipat pentru timpul acordat!

 7. Salut Eugeniu,
  In primul rand: Felicitati celor care au promovat examenul de proiectani din data de 19 !
  Poate parea neobisnuit, dar examnul grila de la proiectanti a avut intrebari mai usoare decat examenul de la ingineri, chiar daca au fost mai multe. Poate a fost un noroc acum ca s-a nimerit un set de intrebari mai usor, iar la ingineri a fost cel mai complicat set (ei au spus-o atunci). Sustinerea proiectului s-a facut dupa examen, astfel incat au fost acceptati la grila toti cei se s-au prezentat la examen. La ingineri a fost acest filtru al proiectelor inainte de grile si a mai trimis acasa 2-3 colegi inainte de examen.
  Sustinerea proiectelor nu s-a facut cu proiectele pe masa, doar li se comunicau niste concluzii cursantilor. De la o anumita ora mai departe comisia a ajuns aproape de limita mental a rabdarii si i-a strigat de pe o lista pe cei ce au promovat proiectul sa nu mai stea in sala la sustinere. Cum si eu m-am auzit strigat si cum nu aveam nimic de obiectat, al plecat, ramanand i nsala cei cu probleme la proiecte. DEci nu mai stiu ce a fost in urma mea. Poate sunt colegi pe forum care au mai ramas, sa ne scrie si noua ce s-a mai intamplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.