Am competențe

Săptămâna aceasta am fost și am susținut examenul aferent cursului de perfecționare Proiectant sisteme de securitate, la ARTS.
Partea scrisă (două teste grilă, unul de 25 de întrebări – incendiu și celălalt de 50 întrebări – efracție) a durat două ore (10-12). A urmat susținerea proiectelor tehnice (două) pe care le-am avut de pregătit, operație ce a durat până aproape de ora 17, timp în care comisia de examinare a rămas în sala de examen și noi, pulimea, am așteptat pe hol, intrând pe rând la prezentare. 
Nu e așa că e foarte elegant din partea organizatorilor să țină peste 30 de ingineri in picioare, pe hol, unde era o singură canapea de 4 locuri, iar comisia de examinare formată din 4 persoane să stea într-o sală cu peste 40 de scaune?

[ad#google-adsense]

Articole asemanatoare:

Etichetat cu: , , ,
12 comments on “Am competențe
 1. nik spune:

  Te rog, spune-mi cum a fost la examen. S-a picat, v-au mai lasat sa va consultati cu colegii, va mai ajuta si lectorii?

 2. alecx spune:

  buna ziua…saptamana aceasta am inceput si eu acest curs…ma puteti ajuta si p mine cu exemple de proiecte si grile…va multumesc

 3. Bughy spune:

  Nik, ai aflat cumva cu a fost la examen?
  ca si eu sunt acolo….

 4. La examen nu se misca, nu te poti consulta cu nimeni, nu se poate copia. Este cat se poate de serios.

 5. Bughy spune:

  Inseamna ca s-a si picat….

 6. Da, au fost și cursanți care au picat.

 7. Bughy spune:

  Si la sustinerea proiectului cum a fost? tot la fel de dra
  stic?

 8. nik spune:

  Bughy, la examenul la care am fost eu nu a fost chiar asa de speriat. Au fost cam 5 intrebari incuietoare la fiecare set. Nu a picat njimeni din cei care au fost lasati i nsala sa dea examen.

 9. Bughy spune:

  nik, lasa-mi te rog un nr de mobil sa te sun, pe adresa: pleteab@gmail.com
  Multumesc

 10. Popescu Eugeniu spune:

  Salut,

  Bogdan Țurcanu, Nik cum a fost la sustinerea proiectului?
  iti pune intrebari din el? trebuie sa prezinti fiecare proiect in parte?

  Multumesc anticipat pentru timpul acordat!

 11. Nu, doar au pus întrebări din proiecte.

 12. nik spune:

  Salut Eugeniu,
  In primul rand: Felicitati celor care au promovat examenul de proiectani din data de 19 !
  Poate parea neobisnuit, dar examnul grila de la proiectanti a avut intrebari mai usoare decat examenul de la ingineri, chiar daca au fost mai multe. Poate a fost un noroc acum ca s-a nimerit un set de intrebari mai usor, iar la ingineri a fost cel mai complicat set (ei au spus-o atunci). Sustinerea proiectului s-a facut dupa examen, astfel incat au fost acceptati la grila toti cei se s-au prezentat la examen. La ingineri a fost acest filtru al proiectelor inainte de grile si a mai trimis acasa 2-3 colegi inainte de examen.
  Sustinerea proiectelor nu s-a facut cu proiectele pe masa, doar li se comunicau niste concluzii cursantilor. De la o anumita ora mai departe comisia a ajuns aproape de limita mental a rabdarii si i-a strigat de pe o lista pe cei ce au promovat proiectul sa nu mai stea in sala la sustinere. Cum si eu m-am auzit strigat si cum nu aveam nimic de obiectat, al plecat, ramanand i nsala cei cu probleme la proiecte. DEci nu mai stiu ce a fost in urma mea. Poate sunt colegi pe forum care au mai ramas, sa ne scrie si noua ce s-a mai intamplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*