Standard ocupațional pentru evaluator de risc la securitate fizică

Pe site-ul Autorității Române pentru Calificări (www.anc.edu.ro) a fost publicat standardul ocupațional pentu evaluator de risc la securitate fizică.

Îl puteți citi și aici:

SO_evaluator-de-risc-la-securitatea-fizica_002.pdf (1221 downloads )

Pentru cei interesați, sunt inscriș în REGISTRUL NAȚIONAL AL EVALUATORILOR DE RISC LA SECURITATE FIZICĂ din 7 noiembrie 2013, în urma interviului susținut la Inspectoratul General al Poliției Române, în baza Dispoziției Inspectorului General al Poliției Române nr. 15/2013 privind stabilirea modului de organizarea și desfășurare a interviului în vederea înscrierii specialiștilor cu vechime în domeniul evaluării riscului la securitate fizică în Registrul Naținonal al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică.

Pot efectua analize de risc în numele organizației NETCOM ACTIV SRL din Suceava, cu sediul social pe strada Alexandru cel Bun, nr. 16, bloc B3, sc. A, ap. 3, municipiul Suceava, punct de lucru comuna Șcheia, strada Humorului nr. 58, județul Suceava.

La această dată – 24 ianuarie 2014, în RNERSF sunt înscriși un număr de 180 de persoane, iar cei care efectuează analize de risc pentru organizații cu sediul social în județul Suceava sunt:

MOSUC IOAN-OVIDIU – WARP NET COMPUTERS S.R.L.
TURCANU BOGDAN-GABRIEL – NETCOM ACTIV S.R.L.
CHIRILA OVIDIU-FLORIN – OVITESC S.R.L.

Este de reținut următorul paragraf din standardul ocupațional:

„În urma acumulării experienței în domeniul evaluării de risc la securitate fizică și a continuării pregării profesionale, evaluatorii de risc la securitate fizică se pot perfecționa și deveni experți în evaluarea de risc și în diverse specialități, după o practică de minim 2 ani și minim 100 analize acceptate de cel puțin 5 beneficiari diferiți.”

 

 

 

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

One thought on “Standard ocupațional pentru evaluator de risc la securitate fizică

 1. Buna ziua,
  Nu este vorba de un comentariu.Am o intrebare :
  Sunt absolvent al Scolii Militare de ofiteri activi ‘Nicolae Balcescu’- Sibiu, promotia 1986.Conform legislatiei diploma este asimilata licentei pentru studii superioare de scurta durata.Am o experienta de peste 10 ani in domeniul securitatii private si curs de Security manager.In acest context pot sa ma inscriu la cursul de Evaluatori de risc la securitatea fizica?
  Multumesc
  Cu stima
  Cristian Petru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.