Fără apă rece

SC ACET SA Suceava a întrerupt în dimineața zilei de 25 iulie 2012 furnizarea apei reci către Asociația de proprietari numărul 81 Cartodrom pentru datorii de circa 6000 lei (neluand în considerare suma aferentă lunii iunie, care nu a ajuns încă la scadență). Cu toate că majoritatea locatarilor din blocurile acestei asociații sunt cu plata cheltuielilor la zi, aceștia nu beneficiază de apă rece, în condițiile în care municipiul Suceava se confruntă cu epidemie de meningita, boal transmisibila datorita conditiilor precare de igiena.

Este deasemenea interesant faptul ca preavizul anterior a fost in saptamana premergatoare alegerilor din 10 iunie 2012, iar acum urmeaza referendumul pe 28 iulie 2012.

Impartind suma restanta de plata la numarul de apartamente din asociatie, rezulta o dotarie de 16 lei pe apartament.  La asociatiile care au restante mult mai mari furnizarea apei reci nu a fost intrerupa. O fi avand legatura cu faptul ca unele blocuri din asociatia 81 Cartodrom au ca si investitor firma Revine? Hmmm…

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.