Broadband – 25Mbps

Au apărut modificări asupra vitezelor de acces pe conexiunile internet care pot fi încadrate ca „broadband” în Statele Unite ale Americii. Astfel, FCC (U.S Federal Communications Commission) consideră acum conexiune broadband dacă viteza de download este mai mare de 25Mbps si cea de upload este de cel putin 3Mbps.

Este bine de reținut că în zonele urbane ale S.U.A., 92% din populație beneficiază de acces cu viteze de cel putin 25Mbps/4Mbps, dar în mediul rural cel putin 55 de milioane de persoane nu beneficiaza de aceste viteze minime.

Sursa informatiilor: aici.

La noi, în România, în mediul urban avem viteze de acces internet de până la 1Gbps în mediul urban (oferite de exemplu de RCS & RDS) și de până la 100Mbps în mediul rural (oferite de exemplu de AKTA TELECOM).

Articole asemanatoare:

2 comentarii la „Broadband – 25Mbps

  • 5 februarie 2015 la 00:06
    Permalink

    E 1 Gbps in mediul urban la noi. 🙂

  • 5 februarie 2015 la 06:44
    Permalink

    Multumesc pentru atentionare, la asta mă gândeam și eu, dar am scris prostii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate