Fiinte cu permis de conducere

Pe zi ce trece vedem pe drumurile iubitei noastre tari din ce in ce mai multe fiinte cu permis de conducere. Din pacate nu ii putem numi soferi! Sunt sigur ca, asemeni mie,  multi dintre voi au de-a face cu cu ele (fiintele) zi de zi, pe orice drum. Din pacate comportamentul lor este divers, fiind greu de impartit pe categorii. Oricum, cel mai mult ma dispera cei care au impresia ca este ceata tot timpul. Sau vad in ceata. Sau o fi ceata la ei in masina. Zic asta pentru ca nu gasesc alta explicatie pentru faptul ca merg cu proiectoarele de ceata aprinse, indiferent daca este zi, noapte. Sau poate nu stiu la ce folosesc cu adevarat. Sau poate vor sa arata ca au (doar nu au platit bani suplimentari ca extraoptiune la masina si sa le tina stinse). Si culmea… aprind si becul de ceata din spate.
Oricat le-ai da flash-uri, aprinzi si tu proiectoarele si le stingi, ii depasesti si aprinzi becul de ceata din spate si il stingi, nimic. Nu se simt.

Va place asa de mult sa vedeti in bord semnul de mai jos aprins tot timpul?

Ceata

Chiar nu gasesc nici o explicatie pentru comportamentul lor.  „Domnii” de la Politia Rutiera (a se vedea ghilimelele) se fac ca nu ii vad si ii tolereaza pe strazi. Nu le aplica nici macar un avertisment verbal (sa nu mai zic de avertisment scris sau amenda, cu toate ca legea sanctioneaza acest lucru).
Va doresc sa nu aveti parte de o astfel de fiinta care circula in fata voastra kilometrii intregi, neavand posibilitatea sa o depasiti.

[ad#google-adsense]

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.