Hai Romania!

Toata lumea sufera de febra Euro 2008. Este abia a doua zi (parca), urmeaza primul meci al Romaniei. Unde te uiti, toti vorbesc de scoruri, de jucatori, echipe. Asta nu e nimic, pentru ca sunt altii chiar care au probleme la mansarda. Si nu orice fel de probleme…
Un pic mai devreme, fostii mei vecini de bloc m-au lasat mut cu comportamentul lor. Cel de la parter si-a scos televizorul in fata blocului, o banca si se uita cu inca 3 amici de ai lui. Probabil a uitat ca nu mai este la el in sat, in curtea lui ci la bloc unde ar trebuie sa ii respecte pe ceilalti vecini care nu sunt datori sa suporte zgomotele facute de televizor si de cei 4 lipsiti de bun simt.
Oricum, zgomotul facut il acoperea si pe cel al copiilor de la scara vecina care se jucau si tipau cat putea.
Ce este si mai ingrijorator este faptul ca unul dintre amicii lui (toti oameni pe la 35-40 de ani) lucreaza in invatamant ca si cadru didactic.
Era oare asa de greu sa ii invite pe cei 3 in casa, sa stea pe canapea in sufragerie si sa urmareasca meciul fara sa deranjeze pe nimeni? Sau crede ca nu a mai vazut lumea televizor si simtea nevoia sa isi etaleze avutia?

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.