Suceava de Sanziene

De Sanziene, la Suceava, se obisnuieste sa se scoata in oras moastele Sf. Ioan cel Nou de la Suceava. S-au facut pregatirile necesare si, cu ajutorul Politiei Rutiere Suceava, s-a reusit blocarea traficului in tot orasul.
Va intrebati care e reteta necesara pentru a reusi aceasta performanta? E simplu: se iau agenti de politie abia iesiti de pe bancile scolii ( 2-3 ani de „scoala” ), se pun catre 3 in fiecare intersectie si fiecare face semne neinteligibile si in totala discordanta cu semnele celorlalti 2. Nu e chiar asa de greu, nu? Pentru acest lucru tin sa multumesc Politiei Rutiere Suceava!
La moaste nu am ajuns. Nici nu am incercat. Nu se merita. Daca doresc sa ma inchin pot sa merg in orice alta zi, in liniste, fara nervi, fara sa fiu impins de multimea „nebuna”, fara sa aud injuraturi, tipete, fara sa fiu inconjurat de mirosuri greu de suportat.

Oricum, trebuie, inca o data, sa multumim Politiei Rutiere Suceava pentru performanta de astazi!

Mai trebuie sa multumim si altora… celor carora nu le-a trecut prin cap sa puna mai multe cosuri de gunoi in centrul orasului, in zona Casei de Cultura, mai ales tinand cont de manifestarile organizate in zona respectiva cu ocazia Zilelor Sucevei. M-am plimbat cu un pahar gol de bere in mana vreo 10 minute pana am gasit un cos. Cei care insa nu au gasit au fost nevoiti sa le lase pe jos, pe scari, pe troturare, printre florile din ronduri…

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.