Hrusca la Iulius Mall Suceava

Aseara a fost concert de colinde sustinut de Stefan Hrusca la Iulius Mall, concert mediatizat indeajuns incat a reusit sa adune destui spectatori. Din pacate unii si-au lasat bunul simt acasa sau poate nu l-au avut niciodata. Un exemplu in acest sens este soferul autoturismului cu numarul de inmatriculare SV-30-ALE. Alaturi de el, inca vreo 6 soferi.
Omul fiinta cu doua picioare care conduce auto cu numarul SV 30 ALE s-a gandit ca poate parca masina oriunde. Nu-i bai, e un lucru obisnuit la cei fara bun simt. Dar respectabilul domn tipu’ unde credeti ca parcat-o? Pe culoarul de acces la un tronson de parcare la Iulius Mall. In seara concertului oferit de Stefan Hrusca. Si nu a fost singurul ci i s-au mai alaturat inca vreo 6 fiinte bipede care au facut acelasi lucru.
Partea si mai frumoasa este ca din cauza lor un numar de vreo 30-40 de masini nu mai puteau sa iasa din parcare, de intrat nici nu se mai punea problema. Mai surprinde pe cineva nesimtirea semenilor acestor specimene?
Din pacate a trebuit sa descopar ca ambele cai de iesire din parcare sunt blocate de masini in momentul cand voiam sa plec spre casa, cu mult timp inainte de a se termina concertul. Asa imi trebuie daca nu am stat sa ma bucur pana la sfarsit de colinde, nu?
Cu multa speranta apelez la cei de la securitatea Iulius Mall, care ma trimit la colegul lor din parcare. Care coleg? Ala pe care l-am gasit dupa vre-un sfert de ora. Ii spun problema si il pun sa gaseasca o solutie. Ieee…are una: sa astept pana se termina concertul si nesimtitii vor pleca la casele lor. Super! Imi fac programul dupa voia unora care au probleme la mansarda. Ii sugerez sa anunte prin instalatia de sonorizare din mall sa vina soferii respectivi in parcare. Se mira si el cum de nu i-a venit ideea asta si lui. Da bucuros prin statie la dispecerat, dar, surpriza (sau nu):”Nu se poate, e concert. Anuntam dupa ce se termina concertul!”.

Din fericire tocmai pleca o masina parcata regulamentar si am putut sa ma strecor prin locul acesteia.
Din cele cinci, sase masini parcate de’m’boulea pe culoarele de acces am notat doar un numar de inmatriculare: SV 30 ALE.

Concertul? Cum a fost concertul? Aaa.. nu se auzea mai nimic de unde am stat. In instalatia de sonorizare a magazinului rasunau reclame si alta muzica, fantanile arteziene faceau un zgomot de nedescris, copiii tipau…
Era asa greu sa preia semnalul audio si sa il bage si in instalatia de sonorizare a magazinului si sa opreasca un pic fantinile arteziene?

[ad#google-adsense]

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

2 thoughts on “Hrusca la Iulius Mall Suceava

  1. De ce nu ii impusca nimeni pe astia? Doar asa putem scapa de ei si nu se vor mai inmulti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.