Afacerile merg foarte bine

Se pare că în Suceava micile afacerile merg foarte bine, având în vedere următoarele:

  • am trimis acum câteva zile prin email câteva cereri de ofertă de preț pentru un singur produs către mai mulți producători locali;
  • a doua zi am fost sunat de către un reprezentat al unei firmei pe numărul de telefon din semnătura email-ului și mi-a oferit toate detaliile de care aveam nevoie, invitându-mă la show-room pentru mai multe detalii;
  • au trecut ceva zile și nici un semn de la ceilalți producători, nici un email, telefon, nimic.

De ce să te obosești să îi răspunzi unui potențial client cu un simplu preț cănd afacerile îți merg foarte bine? Nu am cerut o ofertă cu zeci de pozitiții care să necesite timp pentru a fi întocmită.

 

 

 

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

2 thoughts on “Afacerile merg foarte bine

  1. In vanzari nu prea raspunzi la cereri de oferta de pret. Cica ala numa testeaza si cumpara de la cel care are pretul cel mai mic. Schepsisu nu e pretu ci rezolvarea problemei adica un pic de efort si din partea „clentului” sa dea niste telefoane. Pe net e lege , cine intreaba pe mail fara sa sune e doar un piscotar si cam mocangiu care se informeaza si cauta pret. Una e pretu si alta e rezolvarea personalizata a problemei.

  2. Efortul meu a fost sa ma duc la cei care m-au contactat, sa vad ce ofera, ce mi se potriveste, sa aflu detaliat costurile. Ei s-au ales cu o lucrare de executat si ceva banuți, restul cu nimic. Cine e mai castigat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.