O săptămână pe drumuri

Începând de duminică noapte (31 iulie 2011) până astăzi, joi, am fost pe drumuri. Am fost plecat pe traseul:

Suceava – Vatra Dornei – Bistrița – Reghin – Târgu Mureș – Reghin – Târgu Mureș – Luduș – Aiud – Teiuș – Alba Iulia – Sebeș – Orăștie – Deva – Făget – Lugoj – Timișoara – Lugoj – Făget – Deva – Orăștie – Sebeș – Sibiu – Făgăraș – Brașov – Covasna – Targu Secuiesc – Onești – Bacău – Roman – Fălticeni – Suceava.

Astea ar fi cele mai importante localități prin care am trecut. Traseul a totalizat undeva pe la 1500  de km, nu am notat exact. Consumul mediu cu Toyota Corolla 1.4 VVT-i a fost de 6.5 litrii/100km, viteza medie 54 km/h (date indicate de către computerul de bord).

iGO pe Samsung Galaxy SParteneri în călătorie mi-au fost:

 • telefonul Samsung Galaxy S (montat pe suport) pe care aplicația iGO 8 se mișcă superb și vocea Ioanei mi-a soptit drumul corect;
 • stația CB Midland Alan 100 Plus împreună cu antena Midland ML-145, care m-a salvat de multe radare, dar nu de toate: tot a reușit unul să mă agațe (dar despre asta în alt articol).

A fost un traseu interesant, am văzut multe locuri și lucruri frumoase. Fiind făcut în mai multe zile nu a fost obositor. Vor urma o serie de postări pe blog referitoare la ce am făcut în aceste zile cât am fost plecat.

 

Articole asemanatoare:

4 comentarii la „O săptămână pe drumuri

 • 6 august 2011 la 18:12
  Permalink

  Cum se misca iGo pe samsung galaxy s?

 • 30 august 2011 la 18:19
  Permalink

  Se comportă excelent. Nu are lag, calculează repede, este foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate