La limită

96km/h. Cu atât m-a înregistrat aparatul radar astăzi în localitatea Ilișești, lucru care mi-a adus 6 puncte de penalizare și 9 puncte de amenda (9 puncte x 60 RON/punct =540 RON). Bine că am reușit să frânez suficient pentru a nu mi se suspenda permisul de conducere (mai lipseau 5km/h).
Probabil voi plăti mâine jumătate din sumă și apoi mă voi decide dacă voi contesta în instanță viteza.
Îmi este ciudă că, cu toate că aveam stația CB la mine, nu am pornit-o pentru că îmi era lene să scot antena și aveam telefonul mobil la încărcat în priza de brichetă.
Apreciez totuși comportamentul agentului care m-a sancționat, precum și modul corect în care a scris procesul verbal de contravenție.
Balanța punctelor de penalizare nu mai inclină de parte mea pentru că am deja 8 puncte (6 acum și două de la  o contravenție de luna trecută, tot legată de viteză).
În această noapte plec pentru 2 zile în Poiana Brașov, sper să nu am parte de nici o neplăcere și să adun puncte, că doar nu sunt câine dalmațian să fiu sexy cu puncte pe mine.

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

4 thoughts on “La limită

  1. E un termen in limite normale. Se poate rezolva la primul termen (circa o luna) sau chiar in 2 ani. Un coleg a fost sanctionat in septembrie 2009 si hotararea definitiva si irevocabila s-a pronuntat abia in aprilie 2011. E ceva timp, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.