Downtown Cinema Club Fălticeni


Buna dimineața!
Aseară am fost în Fălticeni, in clubul Downtown Cinema pentru reprezentația cântărețului Guess Who. După cum probabil v-ați dat seama din numele foarte inspirat al clubului, acesta este amenajat în spațiul fostului Cinema din Fălticeni. Ca să ajung în sala propriu-zisă am urcat scările înguste, întunecate și umede de la condens. Înăuntru am dat peste o atmosferă fierbinte, la propriu. Nu am observat să existe un sistem de ventilație a clubului, existau doar patru unități de perete de aer condiționat tip split, care nu au fost pornite deloc toată noaptea. Din acest punct de vedere recomand clubul Downtown Cinema Fălticeni celor care nu au timp/bani să meargă la o saună.
În sală a fost păstrată structura de cinema, fiind amplasate canapele, mese și scaune în zona în care înainte erau locurile pentru spectatori, iar jos, în centru este amplasat barul, deasupra lui dansând animatoarele pe o suprafață din sticlă. Presupun că este destul de greu să îți păstrezi echilibrul pe tocuri pe suprafața respectivă, dar fetele au dat dovadă de îndemânare.

Sonorizarea a fost dezastruoasă, dar nu din cauza echipamentelor ci a DJ-ului căruia volumul ridicat îi făcea o plăcere deosebită, astfel încât nu puteai schimba nici un cuvânt cu nimeni, indiferent cât de tare țipai, fiind astfel o adevărată aventură să comanzi la bar și să înțeleagă barmanul ce anume dorești. E bine totuși că DJ-ului nu a înghițit microfonul, la cât de aproape îl ținea de gură și țipa în el, făcând cuvintele neinteligibile (nu știu să fi înțeles o singură propoziție din tot ce a spus DJ-ul azi-noapte.

Club Downtown Cinema FalticeniClub Downtown Cinema FalticeniClub Downtown Cinema Falticeni

Media de vârstă a celor prezenți acolo era cam de 17 ani. Băutura preponderenta pe mese era berea. Apropo de bere, nu aveau bere fără alcool, fiind nevoit să beau Pepsi-Cola la doză.
După luuunnnggiii… așteptări, la ceva timp după miezul nopții a început și reprezentația dorită de public: Guess Who. Nici acesta nu a rezistat prea mult, căldura și fumul din sală făcându-l ca după circa 40 de minute să își ia la revedere și să părăsească „scena” în grabă”.

 

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

4 thoughts on “Downtown Cinema Club Fălticeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.