Scriu bine

În general ceea ce postez pe acest site este citit de către prieteni. Se mai întâmplă însă să ajungă în urma căutărilor pe internet diferite persoane care găsesc interesante articolele mele (sper).
Ideile mele înșirate pe acest site sunt de un real folos pentru multe persoane, persoane care au reușit să își configureze echipamentele după sfaturile de aici. Mulți dintre ei mi-au mulțumit sau chiar m-au contactat pentru detalii.

Astăzi am observat că există cel puțin o persoană care gândește exact ca mine. Identic. A reușit să scrie și să publice pe internet un text identic cu unul postat de mine pe acest site. Fiecare cuvânt, fiecare virgulă, totul este identic.

Este vorba despre articolul Downtown Club Fălticeni care se regăsește și pe site-ul http://orasulfalticeni.wordpress.com la adresa: http://orasulfalticeni.wordpress.com/evenimente-artistice/

Am acum confirmarea că ceea ce scriu aici, scriu bine. Totuși frumos ar fi să mi se ceară acordul pentru a publica parțial sau integral textele mele.
Putem numi gestul pe care l-a făcut persoana respectivă furt? Eu zic că da!

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

4 thoughts on “Scriu bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.