O zi in Bucuresti: CERF si Eros Show 2008

Intre 7 si 11 mai 2008 s-a organizat la Complexul Expozitional Romexpo, Bulevardul Marasti nr. 65 – 67, Bucuresti, Romania, Pavilioane 13, 14, 15, 16, 17 cea mai mare expozitie IT&C din Romania si anume: CERF ( Computers and Electronics Romanian Fair ).
Mi-am propus sa merg sambata, pe 10 mai la Bucuresti, special pentru acest eveniment.

Am ajuns, impreuna cu prietena si un coleg de servici cu sotia sa la Romexpo in jurul orei 9:30, programul de vizitare incepea la 10. Am lasat masina in parcarea Romexpo (tarif parcare 1.5 lei/ora) si am mers in parcul Herastrau din apropiere.

Lacul Herastrau

Herastrau – Lectie de inot

Herastrau – vaporas

Dupa o plimbare cu vaporasul pe lacul Herastrau ( 5 lei/pers ) am mers la evenimentul pentru care am venit cu masina 450 de km: CERF.
Am achitat costul biletului de intrare (10 lei/pers) si am intrat in unul dintre pavilioanele dedicate. Era destul de aglomerat, probabil datorita faptului ca era sambata si toti cei interesati si-au facut timp pentru a ajunge la expozitie.
Pentru mine, punctele de atractie au fost standurile firmelor care ofera solutie de cablare structurata.

Canal de cablu

Echipamente pasive retelistica

Mi-a placut deasemena standul Orange unde erau expuse si MacBook(-uri) Air, pentru promovarea unui pachet de acces mobil la internet compus dintr-un MacBook Air de 1689 de euro, un modem de dimensiuni reduse oferit aproape gratuit si un abonament de 11,9 euro/luna.
Am remarcat, ca toata lumea de altfel, fetele de la standul ESET .

Se facuse deja ora 14 si ni se facuse foame, asa ca ne-am hotarat sa cautam un restaurant prin zona unde sa putem manca o ciorba buna.Proasta decizie. Dupa ce am umblat o ora pe jos, ne-a prins ploaia, tot flamanzi eram. Am luat masina din parcare si am mers spre Piata Arcul De Triumf unde am intrat in localul Il Corso, cu specific italian. Alta decizie proasta. ZIc asta deoarece a trebuit sa ne rezumam la cate o pizza (destul de saraca) in loc de ciorba romaneasca la care ne gandeam si unde am fost serviti in circa o ora. Preturile? Hmm… 6 lei o sticla de apa plata de 0.33…

Daca tot eram in Bucuresti, trebuia sa ajungem si la Eros Show care se tinea la Sala Polivalenta. Ne-a ajutat GPS-ul si in jurul orei 17:30 eram acolo. Din pacate doar eu si prietena am vizitat expozitia, ceilalti au preferat sa stea in masina pentru a se odihni (asta e scuza lor). Pretul biletului de intrare a fost de 30 lei de persoana.
Am putut admira body painting , lenjerie, oferta saloanelor de masaj erotic, fetele de la Budoar

Pe scena amenajata am putut urmari show-urile oferite de Alina Plugaru si Symba.
Alina Plugaru
Alina Plugaru 2
Alina Plugaru 3

Symba
Symba 2

Eros Show nu era totusi ce m-am asteptat, spatiul expozitional destul de mic, numarul firmelor prezente cred ca se putea numara pe degetele de la ambele maini, asa ca am decis sa plecam cu mult timp inainte de sfarsitul serii, mai ales ca mai aveam de condus 450 de km pana acasa.

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.