Ar fi plăcut

Din ce am auzit și observat pe teren, RCS & RDS SA oferă și clienților persoane juridice accesul la internet folosind protocolul PPPoE, chiar și cu IP Fix. Foarte frumos din partea lor.
Ar fi plăcut însă să aibă și omuleții care să știe să configureze un linux, un freeBSD, etc pentru a se putea realiza conexiunea folosind PPPoE pe echipamentele clienților care rulează alt sistem de operare decât Windows.
Știu că instruirea personalului costă și nu zic să o facă gratis ci contra cost. De multe ori clientul final va plăti suma solicitată pentru a avea o conexiunea funcțională după ce se face instalarea.
Tu cum te-ai simți ca și client să închei un contract de furnizare pentru un serviciu și să nu poți beneficia de el datorită faptului că nu are cine să ți-l configureze contra cost pe echipamentul tău? Și nu, nu discutăm aici despre echipamente care nu suportă acest lucru.

Hint: https://www.bogdanturcanu.ro/freebsd-conectarea-la-reteaua-rcsrds-folosind-pppoe/

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

One thought on “Ar fi plăcut

  1. ei la rds se intra pe pile.. si cei care au ceva habar nu au unde sa munceasca din cauza locurilor ocupate prin „pile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.