Windows 8 – Inceputul

Astăzi mi-am instalat Windows 8 Pro 64 biți pe laptop-ul meu Dell Latitude E6400 (știu, e vechi de vre-o patru ani, dar încă își face treaba). Am descărcat frumos imaginea, am montat-o folosind un software dedicat și am pornit instalarea din Windows 7.
Am ales să îmi păstreze programele și fișiere și, surprinzător, chiar a făcut-o!
Tot upgrade-ul s-a făcut repejor, fără meniuri și ferestre de dialog (de fapt, nu m-a întrebat mai nimic) și după două restarturi a pornit frumos Windows 8. A reușit chiar să mă logheze în domeniu din prima.
Apreciez felul în care s-a făcut upgrade-ul, după instalare am putut să îmi continui munca, având toate fișierele vechi la dispoziție și toate programele funcționale. Parcă nici nu s-a întâmplat!
Nu mi-a plăcut însă faptul că nu a vrut să pornească instalarea până nu i-am eliberat cel putin 20GB de pe hard-disc (SSD de 128GB) .

Având în vedere că interfața a fost gândită pentru a putea fi folosită atât pe sisteme desktop, pe laptop-uri, netbook-uri, dar și pe tablete, sunt câteva diferențe notabile față de Windows 7, dar nu este scopul acestui articol de a le detalia. Doresc însă să recomand câteva link-uri utile:

 

 

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate