Selgros – Parcare amenajată

Dacă îmi amintesc bine, în februarie 2007 s-a deschis la Suceava magazinul Selgros. De atunci până în prezent nu i-am călcat pragul decât de vreo doua ori. Astazi stabilisem cu un coleg să ne întâlnim în parcarea magazinului Selgros Suceava pentru a-mi da un colet, urmând să ne vedem apoi fiecare de treburile sale.
Intru în parcare. Parcare mare, spațioasă, goală. Doar vreo zece mașini parcate în imediata apropiere a magazinului. Parchez pe un loc marcat corespunzător cât mai aproape de întrare, neavând intenția de a face cumpăraturi din magazinul Selgros ci să plec cât mai repede după întâlnirea stabilită. Nu apuc să mă dau jos din mașină că se postează la geamul meu o doamnă de la paza magazinului care îmi spune pe un ton superior că nu am voie sa parchez acolo. Mă uit urât la ea, mă uit la semne, mă uit la marcaje, totul indica că ar fi un loc de parcare în toată regula. Incerc să îi explic că am parcat bine, unde trebuie, bla bla. Neee… nu merge așa. Cică au primit instrucțiuni să nu lase clienții să parcheze unde vor ei ci cât mai aproape de intrarea magazinului, îmi zice triumfător. Auleu! Mâine poate ne lasă să intrăm cu mașina printre rafturi în magazin. Sau cei de la Selgros se gândesc la săracii oameni că obosesc cărând cele trei produse pe care și le pot permite dintr-un amărât de salariu și trebuie să aibă mașina parcată langă usă. Sau poate vor să fie ca și la Kaufland unde toți inculții parchează fix la ușa de la intrare ca să fie văzuți că au mașină.
De ce să cumpăr de la Selgros când există Carrefour, Real, Kaufland unde nu îmi spune nimeni pe ce loc de parcare am voie sa opresc?
Ar fi fost mult mai corect ca cei de la Selgros să împrejmuiască zona în care nu ai voie să parchezi și gata. E așa de greu?

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

One thought on “Selgros – Parcare amenajată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.