Promoție:TVA-ul inapoi, la orice laptop sau netbook!

Vă recomand super promoția de la eMAG.ro: TVA-ul înapoi, la orice laptop sau netbook!

Achiziționează orice laptop sau netbook în perioada 22-30 iunie 2011 și primești TVA-ul înapoi, sub forma de Card Cadou!

Cardul Cadou poate fi utilizat în perioada 1-15 septembrie 2011, pentru a comanda orice produs listat pe eMAG.ro, din categoriile Televizoare, Mașini de spălat rufe, Mașini de spălat vase, Aparate Frigorifice, Aragazuri, Cuptoare încorporabile, Plite încorporabile, Cuptoare cu microunde încorporabile, Mașini de spălat vase încorporabile.

Cardul Cadou este transmis în format electronic, prin e-mail, în aceeași zi după emiterea facturii. Cardul Cadou nu poate fi cumulat cu alte Carduri Cadou.

Detaliile promotiei le gasiti aici

Dacă vă doreați un laptop, acum este momentul să vă achiziționati unul la un super preț. Va expun doar câteva exemple de configurații:

Laptop MSI CR610-245XEU cu procesor AMD Sempron M120 2.1GHz, 2GB, 250GB, ATI Radeon HD4200, Negru la doar 1.199,99 Lei, TVA inclus. Pentru acest produs obțineți un card cadou de 232 lei.

Laptop HP COMPAQ 625 cu procesor AMD V160 2.40GHz, 1GB, 250GB, ATI Radeon 4200, Linux, Gri la doar 1249,99 lei, TVA inclus. Primețti înapoi 242 lei. Minunat!

Pentru a vedea și restul promoțiilor și super prețurile la laptop-uri și netbook-uri, accesează Detaliile promotiei emag.ro

Nu uita ca perioada ofertei este limitata!

Articole asemanatoare:

One thought on “Promoție:TVA-ul inapoi, la orice laptop sau netbook!

  • 26 iunie 2011 la 21:56
    Permalink

    Super tare! Nu degeaba emag-ul este cel mai tare magazin on-line pe partea de IT de la noi din tara.
    Am ochit un Sony Vaio de la ei, cred ca mi-l iau, pacat ca e valabila doar pana pe 30 iunie promotia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate