Poiana Brasov – Nexans Cabling Solutions Expert Training Program – partea II

Au mai trecut înca două zile din cele patru dedicate cursului organizat de Nexans în România la Poiana Brașov. Deja este miercuri și maine este ultima zi.
Dupa prima zi de curs și seara aferentă acesteia, a doua zi a început într-un mod destul de neplăcut și anume cu dureri de cap. Însă după micul dejun și cafeaua de rigoare, mai toată lumea era fresh.
Prezentarea a continuat cu accent pe cablurile torsadate și conectori, precum și pe parametrii care trebuie testați pentru certificarea rețelei. După amiază s-a trecut la partea de fibră optică. Tot până la 18:30…
Seara a continuat în acelasi mod ca și precedenta ( piscină, jacuzzi, sauna, club), însă cu câteva deosebiri:
– animatoarele erau aceleași, dar și-au schimbat ținuta;
– oboseala și-a spus cuvântul la mine așa că nu am reușit să beau aceleași cantități ca în seara precedentă și la miezul nopții eram deja în pat.
Ziua de astăzi, a treia zi de curs, a continuat cu informații legate de fibra optică și anume: conectorizare, spliceing, proceduri de testare. După amiază s-a trecut și la partea practică și anume conectorizare cablurilor de diferite categorii, folosind conectori adecvați (Nexans, of course), precum și testarea practică folosind un tester Fluke.


Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.