Nexans Cabling Solutions Expert Training Program

nexans_logo Zilele acestea sunt la Poiana Brasov pentru a participa la Nexans Cabling Solutions Expert Training Program.
Am ajuns luni dimineața cu mașina după un drum nu foarte obositor și m-am cazat la hotelul unde se ține cursul. Este vorba de Hotel Alpin, loc în care am mai fost și anul trecut la aniversarea Genesys.
Perioada de desfășurare a cursului este 5-8 octombrie 2009, cursul  fiind susținut de către Alain Geypens-Training and channel support manager la Nexans. Limba în care s-a ținut cursul a fost doar engleza. Cu toate ca este din Belgia, Alain Geypens vorbește engleza foarte bine.
Prezentarea a început la ora 09:30, fiind prezenți circa 50 de persoane din toată țara, chiar și din Bulgaria.
Prima zi a trecut foarte repede, stilul lui Alain Geypens de a prezenta este unul foarte amuzant, dar în același timp foarte explicit. Subiectele atinse au fost interesante, legate de standardizarea în domeniul cablurilor cu perechi torsadate folosite pentru comunicații de voce/date, cu scurte trimiteri către produsele Nexans.
Acest lucru mi s-a părut neobișnuit deoarece la alte cursuri/prezentări la care am participat de-a lungul timpului, în majoritatea cazurilor toată prezentarea se axa în jurul produselor organizatorului.
Cu toate că pauzele (pentru masa de prânz și cele pentru cafea, prăjituri, tigari 😀 ) nu au fost lungi, cursul a ținut în prima zi până la ora 18:30.
Fiind destul de obosit după o asemenea zi, chiar după ce am servit cina la restaurantul hotelului m-am relaxat în centrul SPA din hotel. Aici am avut acces la piscină, jacuzzi și sauna. După o oră și ceva mă simțeam ca nou.

Bineînțeles că ziua nu s-a terminat aici. Hotelul dispune și de un club-bar unde ne-am distrat până târziu în noapte pe ritmurile muzicii, încântați de către cele doua animatoare și socializând cu muultă, muultă bere.

[ad#google-adsense]

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.