Înlocuire cartelă SIM la Orange România

Am înlocuit de curând cartea SIM a soției mele la Orange Shop-ul din Suceava, în mod gratuit. Alte persoane spuneau că li s-au solicitiat bani pentru acest lucru, drept pentru care am cerut în scris poziția Orange România.

Mai jos este răspunsul primit:

Stimate domnule Turcanu,,

In primul rand, as dori sa imi cer scuze in numele Orange Romania pentru intarzierea raspunsului.

Referitor la mesajul primit., permiteti-mi sa va informez asupra inlocuirii unei cartele SIM. Incepand cu data de 22 aprilie 2012, taxa pentru schimbarea de SIM este aplicata astfel :

*Gratuit, in urmatoarele cazuri:
– cartela defecta
– pentru SIM Agenda BackUp&GrupMesaje Scrise
– oferte de Retention
– toti clientii, cu exceptia celor cu abonamente mai mici de 8 euro, au dreptul la o singura schimbare gratuita pe an

*Taxa de 5 euro : – inlocuirea se face tarifat pentru toti clientii care detin abonamente mai mici de 8 euro si au mai putin de 2 ani vechime in retea.

Consider util de mentionat faptul ca, taxa de schimbare de SIM se percepe pe prima factura dupa efecturarea schimbarii.

In speranta ca informatiile oferite va sunt utile, ramanem la dispozitia dumneavoastra prin intermediul sectiunii « Contactati-ne » de pe pagina noastra www.orange.ro, din aplicatia « Contul meu » sau prin intermediul Serviciului Clienti.

Cu stima,

Andreea Alecu
Problem Solving Executive

Orange Romania
www.orange.ro

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

5 thoughts on “Înlocuire cartelă SIM la Orange România

  1. Ajuns in RO pentru 2 saptamani asta vara. Aveam iPhone 5 ce necesita nanoSIM si aveam nevoie de Internet mai mult decat de servicii de voce de la ei. Am solicitat o cartela prepay cu Internet. Singura modalitate sa am nanoSIM Prepaid a fost sa cumpar una normala SIM/microSIM pe care nici macar nu am pus mana si imediat dupa asta sa platesc in plus pentru nanoSIM cei 5 Euro. Dezamagitor stilul lor.

  2. In Germania, Anglia nunumai ca primesti nano simul gratuit dar o primesti acasa prin posta dupa ce completezi o cerere simpla online. O firma ca Orange Romania ar trebui sa promoveze aceste valori nu sa fie un tepar de doi bani

  3. pe mine in bacau la centru orange m au pus sa fac abonament pe citeva luni daca vreau sa inlocuiesc simul defect . treaba buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.