Huawei E220 – 7.2 Mbps

Dacă tot primesc mai mult pentru bani mai puțini, astăzi mi-am făcut upgrade la firmware-ul modemului Huawei E220 pe care îl am de la vodafone. De când l-am achiziționat, în 2008, până astăzi nu i-am făcut upgrade, dar acum am zis să beneficiez de viteza maximă de 7.2 Mbps oferită prin noul contract de către Vodafone.
La momentul achiziției sale echipamentul suporta maxim 3.6 Mbps (suficienți pentru abonamentul de atunci), între timp producătorul a lansat upgrade-uri de firmware, permițând viteze mai mari (până la 7.2 Mbps), fără a fi necesară achiziția unui alt echipament.

Un test de bandă după upgrade:

Cel mai nou firmware pe care l-am găsit pe internet a fost 11.117.10.00.00B268.
Puteți și voi descărca acest firmware:

[Download not found]

 

Articole asemanatoare:

One thought on “Huawei E220 – 7.2 Mbps

  • 16 ianuarie 2012 la 17:44
    Permalink

    Salut, am luat si eu acest driver, dar cu modemul in USB, incerc sa instalez aplicatia si imi zice ca nu gaseste modemul, dau RETRY si tot degeaba, care sa fie BUBA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate