Genesys Days 2010

Ca și în 2008 și  anul acesta evenimentul Genesys Days organizat de către Genesys Distribution a fost organizat tot în Poiana Brașov, de această dată la Hotelul Piatra Mare
La eveniment au fost invitați partenerii Genesys Distribution. Ca orice lucru bun s-a început cu pauza de masă în restaurantul hotelului, urmată apoi de prezentări pe teme diverse: noile game de produse DELL, platforme și tehnologii Intel de ultimă generație, cablare structurată, soluții pentru managementul energiei, soluții de rețea de la HP, soluții pentru rețele de voce, video și date oferite de Patton, soluții inovative pentru rețelele SOHO și SMB, soluții Citrix pentru desktop-uri virtuale.
Prezentările au fost ținute de către reprezentanți DELL România (Marius Purice – TSR Bulgaria și România, Alina Luca – International Account Manager), Intel România (Florin Reclariu – Market Development Manager), Eaton Electric (Andei Baceanu – Sales Engineer), Allied Telesis (Dragoș Marinescu – Country Manager, Alexandru Gaiu – Presales Support Engieneer), Panasonic (Andrei Cioroiu – PBX&CCVE Sales & Mk Representative) , Patton (Miklos Szabo – Country Sales Manager Hungary, România, Bulgaria), Genesys Distributie (Loredana Năstase, Bogdan Gavril, Cristina Crihan, Șerban Păduroiu), AMP (Wolfgang Rieger – Area Manager – Eastern Europe/NETCONNECT Solutions Division).
După prezentări discuțiile au continuat la masă, la Restaurantul Șura Dacilor, unde am fost întâmpinați cu țuică fiartă pe care am stins-o cu carne la grătar și mici, în foișor, lângă focul de tabără.

Genesys Days 2010 - Șura Dacilor

Genesys Days 2010 - Șura Dacilor Genesys Days 2010 - Șura Dacilor
Am fost invitați apoi în unul din cele trei saloane ale restaurantului, unde a continuat masa. Aici era amenajat în stil rustic, cu buturugi în loc de scaune, cu știuleți de porumb, vase tradiționale și trofee vânătorești pe pereți. Personalul localului era deasemenea îmbrăcat adecvat specificului.
Ne-am delectat cu mâncăruri gustoase: pomana porcului (cu șoric, tobă, brânză în scoarța de copac), sărmăluțe cu mămăliguță, pulpe de pui la ceaun cu cartof copt în cuptor și unt, frigărui flambate și bineînțeles desert delicios. Cel mai mult de muncă au avut ospătarii la schimbat cănile de vin care se goleau fulgerător.
Petrecerea a fost animată și de taraful localului care aveau in repertoriu melodii din toate zonele țării.

Genesys Days 2010 - Șura Dacilor Genesys Days 2010 - Șura Dacilor

Și de această dată pot spune că a fost un eveniment reușit.

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.