Folosire Yahoo Messenger

yahoo_iconCat timp sunt langa notebook țin deschis și programul Yahoo Messenger pentru o comunicare mai ușoară cu prietenii și diverși parteneri. Ținând cont că id-ul meu de yahoo este afișat pe site în secțiunea contact se întâmplă destul de des să fiu contactat de diverse persoane pentru ajutor într-o anumită problemă. În limita timpului și a cunoștințelor fac tot posibilul să îi ajut.
Sunt de părere însă că cei de la Yahoo ar trebui să facă câteva tutoriale și în limba română despre facilitățile oferite de programul Yahoo Messenger. Aceste tutoriale ar trebui să îi învețe pe românașii noștrii că poți contacta și discuta cu o persoană pe Yahoo Messenger și fără să o adaugi pe aceasta în listă.
Este destul de stresant să primești cereri de adăugare în listă de la zeci de persoane care nu vor decât să îți adreseze o simplă întrebare și cu care probabil nu vei mai discuta niciodată.
Trebuie să pierd timpul apoi cu ștergerea din listă și eventual ignore dacă primesc mass-uri zilnice de la id-uri cu care nu am nici o treabă.

Mi s-a atras atenția și aici că nu accept cererile de adăugare în listă. Pai, măi omule, putem discuta fără să fiu în lista ta și tu în lista mea. Dacă discuția este constructivă pentru amândoi și se întrezărește o colaborare ulterioară, ne putem da atunci ADD.

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

One thought on “Folosire Yahoo Messenger

  1. Messengerul mi se pare cea mai paguboasa inventie a internetului. Pierdere de timp cat casa si de cele mai multe ori nimic constructiv. La fel ca si telefonul mobil care ne-a facut online la orice ora, messengerul, pe simplificarea comunicarii ne-a adus un nou motiv sa stam ca nebunii in fata unui monitor in loc sa citim o carte sau sa facem ceva… orice altceva.
    Mai toate au in lumea asta o parte buna si una rea dar cred ca pe langa mesengerul bate cu 3-0 TNT ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.