Cum? www = 666 ?

Mănăstirea Petru Vodă are sit oficial (http://manastirea.petru-voda.ro). Pe 11 februarie 2014, pe site-ul lor a apărut o predică a părintelui Hariton Negrea (cică nea’ starețu’ locașului):

manastirea_petru_voda_1Printre alte minuni, spune el pe acolo:

manastirea_petru_voda_2Așadar:

De pildă, un grad mai mic este a intra pe internet, a scrie: www. care într-o anume numerologie înseamnă 666, şi a face acest compromis pentru a cunoaşte un lucru sau altul, sau pentru înlesnirea comunicării. Gestul pare insignifiant, dar el e făcut de toţi oamenii care intră pe internet. Nu este oare un gest potrivnic sfintei cruci, pe care credinciosul o face înaintea oricărui lucru bun, sau înainte de intrarea în sfânta biserică?

FUCK!

Deci, dacă in adresa URL a site-ului mănăstirii nu se regasește www, este în regulă? Nu o fi știut adminul să seteze serverul DNS astfel încât site-ul să poată fi accesat și prin http://www.manastirea.petru-voda.ro, nu doar http://manastirea.petru-voda.ro și l-a pus pe stareț să declare cele de mai sus?

manastirea_petru_voda_3
Știti ce este grav? Că au o masă tot mai mare de cre(ș)tini indobitociți care ascultă și fac ce spune popa!

Că tot veni vorba, în numerologia mea, semnificația este următoarea:

B = 6
O = 6
R = 6

Deci, BOR = 666!

 

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

One thought on “Cum? www = 666 ?

  1. Prietene numa cand o sa te loveasca intimplarea nefericita, o sa apreciezi viata cu adevarat. Esti acum doar la stadiul in care o fripti in fericire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.