Cum? www = 666 ?

Mănăstirea Petru Vodă are sit oficial (http://manastirea.petru-voda.ro). Pe 11 februarie 2014, pe site-ul lor a apărut o predică a părintelui Hariton Negrea (cică nea’ starețu’ locașului):

manastirea_petru_voda_1Printre alte minuni, spune el pe acolo:

manastirea_petru_voda_2Așadar:

De pildă, un grad mai mic este a intra pe internet, a scrie: www. care într-o anume numerologie înseamnă 666, şi a face acest compromis pentru a cunoaşte un lucru sau altul, sau pentru înlesnirea comunicării. Gestul pare insignifiant, dar el e făcut de toţi oamenii care intră pe internet. Nu este oare un gest potrivnic sfintei cruci, pe care credinciosul o face înaintea oricărui lucru bun, sau înainte de intrarea în sfânta biserică?

FUCK!

Deci, dacă in adresa URL a site-ului mănăstirii nu se regasește www, este în regulă? Nu o fi știut adminul să seteze serverul DNS astfel încât site-ul să poată fi accesat și prin http://www.manastirea.petru-voda.ro, nu doar http://manastirea.petru-voda.ro și l-a pus pe stareț să declare cele de mai sus?

manastirea_petru_voda_3
Știti ce este grav? Că au o masă tot mai mare de cre(ș)tini indobitociți care ascultă și fac ce spune popa!

Că tot veni vorba, în numerologia mea, semnificația este următoarea:

B = 6
O = 6
R = 6

Deci, BOR = 666!

 

Articole asemanatoare:

One thought on “Cum? www = 666 ?

  • 1 martie 2014 la 18:53
    Legătură permanentă

    Prietene numa cand o sa te loveasca intimplarea nefericita, o sa apreciezi viata cu adevarat. Esti acum doar la stadiul in care o fripti in fericire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate