Comandă on-line

Ieri am avut o zi plină și nu îmi permitea timpul să merg din Șcheia până în Burdujeni la restaurantul „La Brândușa” unde mănânc de obicei la amiaza.
Voiam totuși să mănânc ceva repede și m-am gândit la cel mai apropiat restaurant: „Vama Veche”. Ca să mai economisesc timp am zis să dau comandă pe site-ul lor http://www.restaurant-vamaveche.ro/ pentru a-mi fi livrată pizza pe care o doream la birou. Având experiența comenzilor on-line de mâncare la alte restaurante din Suceava, așteptam telefonul lor pentru confirmarea comenzii și stabilirea eventualelor detalii de livrare.
Aștept 5 minute…aștept 10 minute…nimic. Trec 20 de minute, tot nici un telefon de la ei.
După jumătate de oră de așteptat m-am convins de faptul că cei de la restaurantul „Vama Veche” din Suceava (Șcheia) sunt neserioși. Puteau măcar să sune pentru a-mi spune: „nu mai aștepta băh mâncarea că nu ti-o aducem fiindcă bucătarul a avut show aseară și astăzi nu a venit la muncă”.
[ad#google-adsense]

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate