Timișoara

Plecând de la Cetatea Deva mi-am continuat drumul spre Timișoara. Aici m-am cazat la Pensiunea Uno unde am plătit doar 80 de lei pentru o noapte.  În general condițiile sunt bune, curățenie, personal amabil, singurele observații ar fi legate de programul restaurantului care începe la ora 9 dimineața (dacă vrei să îți bei cafeaua mai devreme, trebuie să te orientezi spre alte locuri) și faptul că zgomotul din stradă se aude destul de deranjat în camera cu toate că au tâmplărie PVC (probabil cea mai ieftină existentă). Pentru cină a trebuit sa mă supun alegerii bucătarului, deoarece nu aveau toate preparatele menționate în meniu.
Fiind obosit de drum, nu am reușit să vizitez mai nimic, am trecut doar cu mașina prin centru (pe străzile care nu erau închise pentru festivalul Timișoreana).
Orașul este mare, curat (se spală chiar și străzile), cu multe spații verzi. Pe fiecare stradă există plăcute indicatoare care interzic staționarea pe prima bandă într-o anumită zi a săptămânii într-un interval orar prestabilit pentru curățenie. Peste zece ani vom vedea și în Suceava o asemenea organizare, până atunci se mătură doar de 2 ori pe lună mijlocul străzilor și se ascunde gunoiul sub mașinile parcate pe prima bandă.

Articole asemanatoare:

2 comentarii la „Timișoara

  • 9 august 2011 la 11:46
    Legătură permanentă

    Si mie imi place orasul Timioara. Pacat ca nu ai pus poze de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate