O bilă neagră

Logo Toyota

După evenimentul de ieri, astăzi a trebuit să fac demersurile necesare pentru dosarul de daună Casco și comanda reperelor necesare pentru remedierea problemei.

La asigurator (BCR Asigurari) lucrurile au mers foarte repede: declaratii, semnături, împuternicire de la firmă, copii după certificat de înmatriculare, permis, carte de identitate, poze la mașină și gata. Parbrizul mașinii trebuie înlocuit și am reușit și includerea unor zgârieturii de pe bara spate care se va revopsi.

Următorul pas a fost să mers la un service. Bineînțeles că am ales reprezentanța Toyota din Suceava și anume firma Revlaco Motors S.R.L. De la ei am cerut o cotație de preț pentru lucrarea pe care urmau să o execute. „Pretul pentru parbriz este de circa 1500 ron, restul nu știu să vă spun, poate vă ajută colegul”,„Parbrizul cu toate accesoriile ajunge undeva pe la 2000 ron, pentru manoperă nu știu”. Acestea au fost doar câteva dintre răspunsurile primite acolo. Nu am aflat însă un preț final pentru materiale și manoperă. Pentru acest lucru au o bilă neagră din partea mea.

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.