Inspirație…sau nu

Era dimineața. Joi dimineața. Afara ploua, dar se anunțase ninsori abundente. A doua zi trebuia să fiu în Bucuresti pentru a susține examenul de „Inginer sisteme de securitate”.  M-am gandit că ar fi bine să renunț la mersul cu mașina și să merg cu trenul. Aceasta a fost o alegere inspirată, ținând cont de starea drumurilor și de promptitudinea autorităților de la noi.
Mi-am luat bilet la vagon de dormit la clasa I, pentru trenul cu plecare joi la ora 22:59. Prețul biletului a fost de 164 lei.
Seara am mers la gară cu un taxi, lăsând mașina în fața blocului. Și aceasta a fost o alegere inspirată pentru că în zona gării Suceava Nord nu există nici o parcare amenajată.
În cușeta vagonului de dormit am nimerit cu un cetățean la vreo 50 de ani care, pe lângă faptul că nu știa să răspundă la „bună seara”, m-a chinuit cu sforăitul lui. Tipul a adormit imediat și sforăia într-un hal de mi-a stricat toată noaptea.
Cu toate că am călătorit de mai multe ori cu CFR-ul la vagonul de dormit, nu mi s-a mai întâmplat până acum să întâlnesc asemenea persoane.
Până la urmă se pare că nu am fost inspirat alegând să merg cu trenul, în ideea de a ajunge odihnit la examen.

[audio:https://www.bogdanturcanu.ro/wp-content/uploads/2009/02/sforait.mp3]

Articole asemanatoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate