Impostor în intersecție

Politia Locala Suceava

Să începem cu definiția:

IMPOSTÓR, -OÁRE,impostori, -oare,s. m. și f. Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor; șarlatan, mincinos. ♦ Persoană care caută să se substituie altcuiva (pentru a lucra, a profita în numele lui); farsor. – Dinfr.imposteur,lat.impostor. (sursa)

 

Continuăm seria începută aici și în continuarea articolului despre încălcarea legii de către Poliția Locala Suceava, vă voi prezenta câteva fotografii care înfățișează un impostor.

Politia Locala Suceava Politia Locala Suceava

Politia Locala Suceava Politia Locala Suceava

Daca citim înca o data [Download not found] pentru a vedea detalii despre uniforma Poliției Locale, constatăm că nu este menționat nicăieri inscripția „POLITIA LOCALA RUTIERA” ci doar „POLIȚIA LOCALĂ”. Așadar persoana respectivă caută să înșele profitând de necunoștința sau de buna-credința a conducătorilor auto, chiar încearcă să se substituie altcuiva, pentru a profita, deci, conform definiției un impostor.
Există totuși două variante:

  • tipul nu e polițist (nici local, nici rutier), probabil nu are nici un loc de muncă și atunci și-a tras și el o uniformă făcută la „mișto” și pierde timpul în intersecție;
  •  respectivul este angajatul Primăriei Suceava, face parte din Poliția Locală Suceava, dar șefii lui (aș putea să îi numesc incompetenți fără să greșesc?) au făcut uniformele de-an boulea pentru a își substitui din prestigiul Poliției Rutiere (structură din cadrul Poliției Române).
Mai plauzibilă este varianta a doua, luând în considerare diferența de mărime a scrisului între cuvântul „LOCALA” și „RUTIERA”.
Impostorii!!!

 

 

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.