Cel mai vechi email?

Eu mă uitam astăzi prin directoarele de pe serverul meu de email pe care îl accesez prin IMAP și am observat că cel mai vechi email pe care îl păstrez este din anul 2005:mesaje_email_din_2005De atunci am păstrat toate email-urile importante primite și trimise.Dacă îmi amintesc bine, mesajele anterioare le am păstrate într-o arhivă exportată din clientul de email TheBat! pe care îl foloseam atunci cu un cont POP3 pe undeva.

Au trecut 9 ani și eu am încă toate email-urile. Nici nu ocupă mult, doar 4.4G. Cei mai mulți dintre voi au schimbat în perioada asta 2-3-5 conturi de email, pe diferite domenii (yahoo/gmail etc).

Care este cel mai vechi email al vostru pe care îl păstrați?

Articole asemanatoare:

3 comentarii la „Cel mai vechi email?

 • 9 februarie 2014 la 20:59
  Permalink

  M-ai făcut curios, așa că m-am uitat pe contul de Gmail și cel mai vechi mail dat a fost în 13.03.2006. Oricum, înainte am mai dat mail-uri dat de pe Yahoo.

 • 10 februarie 2014 la 00:29
  Permalink

  Salut. M-am uitat si eu in contul de yahoo si cel mai vechi e-mail l-am dat pe 31.03.2005. m-am amuzat bine recitind unele mail-uri. bafta

 • 10 aprilie 2014 la 16:15
  Permalink

  Nu stiu daca yahoo mai pastreaza inca toate mailurile in toti acesti ani, sa fi trecut vre-o 10 ani de atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate