Super-mega-extra ofertă Zapp

Am primit în această seară un e-mail de la Zapp prin care sunt informat de modificările efectuate de ei în privința serviciului Zapp Global Free, al cărui utilizator sunt de ceva timp.

Draga utilizator,

Asa cum te-am obisnuit, dorinta noastra este sa dezvoltam si imbunatatim servicii care sa vina in intampinarea nevoilor tale de comunicare.

Zapp Global Free iti aduce acum pe cei dragi mai aproape.

Daca pana acum puteai sa-i suni de pe PC-ul tau doar pe cei care erau utilizatori de Zapp Global Free, sau pe abonatii Zapp care isi activasera optiunea Zapp Global Free, acum poti sa vorbesti cu cei dragi din alte retele.

Cum? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa formezi numarul lor de telefon si sa-i anunti ca esti prezent in fata calculatorului printr-un BIP. In felul acesta persoana apelata va sti ca vrei sa o contactezi si te poate suna inapoi.

Pentru tine este gratuit, iar prietenii tai vor plati tariful pentru o convorbire in alta retea.

Super, nu?

Totuși au reușit să îmi strice seara cu urmatorul paragraf prezent în mailul lor:

De asemenea te anuntam ca noul tau numar de telefon este: 0780968353. Nu uita sa-ti anunti pe prietenii de aceasta schimbare!

Utilizeaza Zapp Global Free si tine-i aproape pe prietenii tai.

Echipa Zapp

Cum să îmi țin prietenii aproape când voi îmi schimbați numărul de telefon după cum vi se scoală pu pixul vouă? Nici măcar nu este asemănător cu cel pe care îl aveam înainte (0780170004).

Dacă cei de la Zapp îmi promit că îmi vor schimba numarul de telefon zilnic îmi voi face un abonament la ei pentru servicii de voce pe mobil pentru a putea face lucruri necurate în fiecare zi, dar de pe numare de telefon diferite.

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

2 thoughts on “Super-mega-extra ofertă Zapp

  1. Lasa-ti vrajeala cu ofertele voastre. Telefoane fara cartele ca sa fim sclavi pe viata la voi!
    2. Acoperirea a cam ramas mult in urma. Mai ales in Moldova.
    3. Cand te abonezi la astia, caci numai cu abonament poti fi client la ei, e greu sa mai scapi. Auzi tu sa-i anunti inainte de expirarea contractului cu doua luni inainte in scris ca nu vrei sa mai continue acel contract semnat in fapt pe un an. Daca nu faci asta, treci automat pe al doilea an obligatoriu si tot asa. Devii automat daca dintro-data vrei sa renunti la ei, desi ti-ai onorat contractul initial ce l-ai semnat, deci devii bun de plata dupa ce imediat iti opresc accesul la convorbiri si mai vor banditii si 125 Euro, taxa, ca parca, chipurile i-ai fi dezonorat! Cat tupeu domne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.