Restaurant „Padrino”

Săptămâna trecută am avut plăcerea să mă întâlnesc cu un vechi prieten bun. I-am propus să mergem la Restaurant „Padrino”, proaspăt deschis în Suceava, pe strada Universității. De cum am intrat m-a dat gata asemănarea izbitoare cu Restaurantul „La Fitze”, local care nu mă atrăgea cu nimic, ba dimpotrivă. Trecând peste acest aspect legat de asemănarea dintre cele doua (lucru de înțeles ținând cont că ambele sunt ale aceluiași patron), am încercat să găsesc o masă din multitudinea care erau libere unde să nu fiu deranjat de aerul rece venit din instalația de climatizare. Din păcate, după ce am încercat la vreo trei mese, a trebuit să suportăm aerul care bătea drept în cap, fiind deranjant.
Rece. Atmosfera rece, aerul rece, totul era rece în local. Probabil lipsa fețelor de masă a contribuit la această senzație. Nah, dacă nu au reușit să cumpere îndeajuns de multe fețe de masă pentru a le putea acoperi pe toate, nu doar vreo patru mese… Am avut însă grijă să le urez (în gând doar) toate cele bune când am observat că toți eram murdari pe mâini de la suprafețele meselor ( nu știu cu ce erau date, lac, baiț, vopsea, dar se lua ingrozitor de tare).
A fost o seară super, nu? Distracție plăcută tuturor celor care vor merge acolo, eu unul sigur nu voi mai merge.

[ad#google-adsense]

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

11 thoughts on “Restaurant „Padrino”

  1. cel care a postat comentariul de mai sus este rautacios. padrino este un restaurant frumos , servirea ff buna si mancarea delicioasa, iar atmosfera ff placuta.sunt putine localuri unde esti servit asa frumos. iar celalat restaurant , toscana, este de a dreptul incantator.

  2. de asta vine multa lume acolo, pt ca e ff placut. felicitari!!patronul a facut o treaba buna!chiar imi place si am auzit multa lume care spune ca este incantata de acest local

  3. Baa handicapatule in pizda matii care esti handicapat. Ba boule cretin baaaa, ce te fute grija in pizda matii de restaurantul asta. Ba handicapatule , te-a obligat, te-a tras cineva inauntru. Bai poponar handicapat, libidinos si lachios, tu ai risca, in pizda matii,banii , timpul , nervii, viata ca sa pornesti o afacere de geul asta?
    Eu nu am nici actiuni, nici nu intereseaza de padrino, dar cand vad handicapati ca tine mi se urca sangele in cap.!!!

  4. AUtorul are dreptate. Am fost si eu acolo si m-am lovit de aceleasi lucruri. Nu inteleg reactia celui de mai sus care il injura pe autorul blogului. Parca exista libertatea de exprimare in tzara asta, nu?

  5. De ce trebuie sa stai o ora pana ti se ia comanda in chestia aia zisa restaurant?

  6. Unde parcheaza tzaranii care merg la Restaurant Padrino? Cum unde? Pe strada Universitatii, incurcand traficul!

  7. Restaurantul Padrino este carciuma Sucevei. Si pe aceasta cale, as ruga amanta patronului, Diana (dupa cum mi-a zis un chelner ca o cheama si sper sa nu ma insel), sa nu mai vorbeasca urat cu clientii, caci daca localul e al mafiotului ei iubit, nu inseamna ca e si al ei. Nimerindu-ma cu ea la baie, am observat ca nu se spala pe maini si apoi pune mana pe paharele clientilor. RUSINE LIBIDINOASO !!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.