La săniuș

După atâta mâncare și alcool suc, am decis că ar fi timpul să facem și ceva mișcare, așa că astăzi am ieșit la săniuș pe pârtia de la Mălini.
Pentru a ajunge acolo am mers prin Falticeni, apoi spre Cornu Luncii. De aici am virat la dreapta și am intrat în comuna Mălini. Am mai trecut prin vreo trei sate și am ajuns la pârtia de schi, amenajată la intrarea în satul de vacanță Pojorata.

La început intenționam să închiriem de acolo schiuri ( cu toate că nu am mai schiat niciodată, mi-am propus să încerc), dar, din nefericire toate schiurile pe care le aveau erau deja date. Nu ne-a rămas decât să închiriem două sănii  (5 lei/ora/buc) și să alegem derdelușul pentru săniuș.

În aproximativ o oră am reușit să înghețam și am decis în unanimitate că ar fi cazul să mergem acasă, unde vinul fiert a reușit să facă minuni.

[ad#google-adsense]

Articole asemanatoare:

One thought on “La săniuș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Info

Blogul folosește cookie-uri pentru numărarea vizitatorilor, comentarii mai rapide și alte îmbunătățiri. Nu colectez date personale în afara celor fără de care serverul și blogul nu pot funcționa. Prin continuarea folosirii acestui site, sunteti de acord cu

politica de confidentțalitate