CityNet

CityNet Botoșani. Ofera acces internet, telefonie, televiziune. De toate. Minunat. Cu toate că spuneam ca nu voi apela la serviciile lor, am făcut un contract pentru serviciul de acces internet și cel de telefonie, servicii pe care le folosesc părinții mei la adresa de domiciliu din Botoșani.
Toate bune și frumoase până acum. Dar, surpriză! Zilele trecute, în timp ce navigau pe internet, li se afișează o pagină cum că există facturi neplătite și că în caz de neplată vor fi deconectați. Tare!
De fiecare dată facturile și le plăteau la timp, până pe data de 15 ale lunii următoare, conform contractului.
Duminica trecută, adică acum o săptămână am trimis pe e-mail către CityNet Botoșani (la adresa: office@city-net.ro) o solicitare prin care ceream să mi se comunice situația financiară cu facturile emise și neachitate, situație în care să se prezinte data emiterii facturii, perioada facturată, data scadentă a facturii precum și suma de plată.
Cu toate că mail-ul respectiv a fost citit inclusiv de către cei din top-managementul firmei (Cezar Ilaș), nici până acum nu am primit un răspuns privind solicitarea mea. Sper să îmi fac timp luni să le trimit și pe fax solicitarea, cu toate că sunt convins că nu se vor deranja să îmi răspundă.
Chiar dacă nu voi primi nici un răspuns, le voi pune în vedere încălcarea de către CityNet Botoșani a contractului de furnizare servicii, sperând să ajungem la o înțelegere amiabilă.

[ad#google-adsense]

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

2 thoughts on “CityNet

  1. Si alti internet provideri nu mai existau in botosani ? Uite unul cu servicii bune : http://www.x-netbt.ro Eu personal sunt foarte multumit de serviciile lor . Si Banda externa e mai mare ca la shity . De fapt la shity cel mai tare ma enervat furtul de net al celor fosti abonati , uitati sa fie scosi din retea si ignoranta totala a stafului shity pe problema asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.