Am pretenții prea mari!

Astăzi am scos din service o mașină a firmei, după ce a stat circa o lună pentru o problemă destul de gravă la distribuție. Asta era dimineață. După amiază eram la ei din nou. Cu acceași mașină. Care pornea doar împinsă.
Bineînțeles că le-am reproșat că este foarte deranjant să mă întorc cu mașina după ce au avut la dispoziție o lună de zile să îi remedieze toate problemele și să o pună la punct. Nu păreau afectati. Le-am reproșat și faptul că am constatat după ce am plecat cu ea dimineață din service că roțile sunt destul de dezumflate și că nivelul antigelului era cu mult sub minim.
Replica lor m-a impresionat: „da ce, îmi pica mâna dacă treceam pe la o vulcanizare? Doar nu era să îmi umfle ei roțile. Iar antigel pot să îmi pun și singur”. M-au lăsat fără cuvinte. Cu toate că voiam să le atrag atenția că am luat mașina nespălată de la ei (nah, a stat o luna acolo, cel mai mult afară în parcare), îmi era mie rușine. Că îmi spuneau că mă cred la spălatorie.
Erau foarte revoltați de pretențiile mele și mi-au mai servit o replică: „și așa a fost înlocuit pe garanție și nu v-a costat nimic”.
Toate astea se întâmplă la o mare reprezentanța  din Suceava care vinde o marcă germană de mașini.
Data viitoare cand o să trebuiască să duc vre0 mașină la EI, va trebui să îmi schimb sigur uleiul cănd o iau, să îi pun eu singur roțile la loc, să îi schimb eu singur toate filtrele, că doar nu îmi pică mâna, nu?

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

One thought on “Am pretenții prea mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.