SC EK INSTAL TERMOSERVICE SRL IASI – Notificări pentru proști

Ieri cănd am ajuns acasă am găsit în usă o „NOTIFICARE” pe un ciot de hartie. Notificare care avea și antet:

S.C. EK INSTAL TERMOSERVICE S.R.L.
J/22/1087/2011, CF 28574305

Textul fițuicii este:

„Întrucât la data efectuării verificării / reviziei instalației de utilizare gaze nu ați fost găsit la domiciliu, vă rugăm să ne contactați pentru reprogramare.

Aveți obligația de a asigura efectuarea verificării (o dată la maxim 2 ani) și a reviziei tehnice periodice (o dată la maxim 10 ani), potrivit legislației în vigoare, Ordin ANRE nr. 5/2009, art. 14.39, lit. c șî d la Normativul Tehnic NTPEE/2008.

Dispecerat                                                              0756630418

Programări                                                           0758973781″

Bineînțeles că nu lipsește stampila societății comerciale EK INSTAL TERMOSERVICE SRL și o semnătura.

DSC_2505
De curiozitate am apelat numărul de la dispecerat și am fost întâmpinat de mesageria vocală care m-a invitat să las un mesaj. Am încercat și celălalt număr (de programări) unde mi-a răspuns o voce caldă de femeie care a încercat să mă convingă că tre sa fac verificarea la centrală. Nu am avut răbdare să o ascult și i-am tăiat-o scurt, punându-i în vedere că mie mi se pare notificarea de la EK INSTAL TERMOSERVICE SRL a fi un fel de țeapă pentru populația care e mai puțin informată.

Site-ul web al SC EK INSTALL TERMOSERVICE SRL care trimite notificări persoanelor fizice cu care nu au nici o legătura comercială este http://www.ekinstal.ro.

Oare căți oameni a pacălit cu aceste notificări? Oare câți au plătit pentru a face o verificare înaintea termenului? Câți știu că acest termen se regăsește pe factura de la E-on și că poți să faci cu ce firmă vrei, chiar înainte să îți expire acel termen, nu când primești câte o „NOTIFICARE” de la un nea patron fomist.

Prietenul google indică un forum unde lumea se plânge de aceste practici ale acestei firme SC EK INSTAL TERMOSERVICE SRL încă din anul 2013: http://www.elforum.ro/topic/72142-verificari-instalatii-gaze/.

Tot online aflăm și alte informații:

EK-INSTAL-IASI

Și pe facebook avem referiri la SC EK INSTAL TERMOSERVICE SRL:

ek-instal-termoservice-srl-facebookFACEBOOK-ek-instal-termoserviceek-instal-termoservice-iasi-fbek-instal-termoservice-iasi-facebook-discutiiek-install-termoservice-iasi-fb-discutii-facebook

Articole asemanatoare:

Bogdan Turcanu

Bogdan Turcanu

22 thoughts on “SC EK INSTAL TERMOSERVICE SRL IASI – Notificări pentru proști

 1. Acum sunt si in Cluj
  au anuntat ca sunt pe str Dragos Voda in 14-15 sept 2016 intre orele 13-18, cu 4 luni mai repede decat e pe factura de la Eon termenul
  E un cartier de pensionari, deja au pregatit oamenii banutii sa ii dea ca vine REVIZIA!

 2. Ek Install ataca insistent centrul istoric din Sibiu.Detin unele informatii iar detaliile le obtin de pe factura pe care le-o punem la dispozitie din naivitate si prostie.

 3. acum ca cineva ma lamurit despre firma si ca este multumit as dori mai multe informati daca pot fi trimise pe facebook hurubas horatiu si as dori sa stiu cand si unde trebuie platita factura

 4. februarie 2017 in cluj am primit notificarea in usa lasata cica au sediu pe str cernavoda nr 5-9 cam 26
  nr de tel dispecerat 0758971133
  curios ca daca e sa caut pe google nr de tel gasesti o postare a unui tip din sept 2016 care zice „Vindem locuri de chirie in apartamente, preturi de la 58 euro pe loc. Relatii la telefon 0758971133”
  http://www.stiridecluj.ro/economic/studentii-sunt-in-goana-dupa-chirii-la-cluj-napoca-ce-preturi-sunt

  fff dubioasa firma

 5. acum sunt la piatra neamt ,nu mai e notificare ci instiintare..care suna tot la fel…atentie locuitori P.Neamt.

 6. Si eu am fost pacalita de aceasta firma.Am facut revizia de 2 luni cu ei si nu apare nicaieri la eon.Apare ca si cum nu e facuta.

 7. Va rog sa-mi spuneti daca a mai facut cineva revizia cu firma asta si in cat timp s-au operat datele la eon.Sau nu e valbila revizia?

 8. Lipseste Agrementul EON-GAZ Distributie. Prin vechiul contract EON a precizat firmele autorizate si AGREATE pentru verificarea instalatiilor de gaz metan. Conform ,,ANUNT VERIFICARE /REVIZIE INSTALATIE GAZE NATURALE ,, de catre firma EK INSTAL TERMOSERVICE S.R.L. se vor verifica ,pirturile, si alte gaze naturale. Dee, asa-i in post .(punct)

 9. eu nu inteleg de ce iulia vorbeste in necunoastinta de cauza. Firma este autorizata!

 10. Tocmai m-au „intepat” cei de la EK INSTAL in sensul ca m-au facut sa fac revizia la instalatia de gaze mai devreme cu 2 luni si jumatate. Cand i-am intrebat pana cand e valabila verificarea pe care tocmai mi-o fac, mi-au spus ca 2 ani de la expirarea termenului de valabilitate a verificarii anterioare. Dupa ce le-am platit si au plecat, am citit atent contractullasat de ei si am descoperit ca m-au mintit in sensul ca verificarea e de fapt valabila 2 ani de la data verificarii facute de ei.
  Inainte de verificare, mi-au varat sub nas lista „clubului select” de firme autorizate din care lipseau cei cu care facusem verificarea anterior. Asta ma duce cu gandul la faptul ca si aici „putini sunt cei chemati”. Probabil, doar „ai nostri” adica ai lor(fosti angajati E-ON).
  Nu va lasati pacaliti (ca mine) sa faceti verificarea inainte de termen, daca nu aveti dubii asupra bunei functionari a instalatiei voastre de gaze, pentru ca platiti mai des pe unii care nu fac altceva decat sa plimbe un dispozitiv timp de cateva secunde in lungul conductei de gaz care cica „piuie” daca sunt scapari si te taxeaza cu 70-80 lei.

 11. Bună ziua. Această firmă țepară a ajuns și în Roman jd Neamț.
  Acum câteva zile mi-au bătut cu insistență la ușă (aveam soneria oprită) iar un vecin le-a deschis. Lui i sa cerut buletinul și ultima factură la gaz. A plătit omu vreo 70 lei. Chiar nu se poate face nimic ptr a îi opri de a mai prosti lumea?

 12. Nu mai primiti pe nimeni de la EK INSTAL TERMOSERVICE. Sunt niste tepari si sunt mii de cazuri, in care s-a intamplat ca fisele de verificare/revizie sa nu fie inregistrate. Activeaza aproape in toata tara, cu angajati, majoritatea,fara a avea cunostinte in domeniul gazelor. Patronul acestei firme, angajeaza tot soiul de nepriceputi pe care, ii autorizeaza (ANRE), bineinteles,examenele fiind aranjate, dupa care le da drumul pe teren la lucru. Asa ca aveti grija cu ei!!! Nu e de joaca cu instalatiile de gaz!!!

 13. Eu am facut revizia cu aceata firma .Sunt ok din toate punctele de vedere sunt autorizati ANRE. La Eon in urmatoarea factura eram deja actualizata .Deci cei ce scriu aici o fac din rautate sau ca sa discrediteze firma.Este o mare minciuna ca nu sunt inregistrate fisele la Eon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATA DE CEI DE LA SEA CARE ACUM 2 ANI SI AU TRECUT LA AMENINTARI DE GENUL IMI OPRESTE GAZUL SI CA IMI RIDICA CONTOARUL ( DE A TREBUIT SA IMPRUMUT BANI SA IMI FAC VERIFICAREA LA GAZ) ,ACESASTA FIRMA EK INSTAL TERMOSERVICE MI-A EXPLICAT CA POT FACE VERIFICAREA CU CE FIRMA DORESC ,CA NU SUNT OBLIGATA SA FAC CU CINEVA ANUME .IN URMA LOR (DUPA CE AM FACUT REVIZIA) AU VENIT CEI DE LA SEA SI AU INCERCAT SA DISCREDITEZE FIRMA EK SPUNAND CA NU AU AUTORIZATIE CA NU DUC FISELE LA EON …DAR EU ERAM DEJA ACTUALIZATA PE FACTURA DE GAZ .ASA CA …DESPRE CE VORBITI? Deci ce se scrie aici este doar RAUTATE!!!!!!!!!!!!!!!

 14. Salutare!

  Legat de SC EK INSTAL TERMOSERVICE SRL si modul abject in care au ales se opereze, am povestit si eu aici http://blog.anuntuldeneamt.ro/atentie-la-firma-sc-ek-instal-termoservice-srl/ primul si singurul meu contact cu acesti nesimtiti.

  Cum am scris acolo, faptul ca prietnul Google a inceput sa indexeze interactiunea consumatorului cu acesti bisnitari, precum si modul cum inteleg ei ca trebuie derulata relatia prestator de servicii – consumator, se pare ca le cade greu atat la imagine cat si la burtica acestor javre ordinare.

  Nu va lasati intimidati si nici pacaliti de acesti tepari.

  Stima!

 15. Eu printre multi alții am facut verificarea la gaz cu această firmă si dupa o luna sau actualizat datele pe factura de gaz…eu nu pot crede de ce atata răutate…am verificat la ANRE iar firma este in regulă…credeti ca cei de la SEA nu tot privați sunt si au tarife mult mai mari???

 16. am primit mai inainte o notificare in usa de la astia – firma are in continuare activitate

 17. Citind comentariile de aici, am studiat mai bine contractul de verificare făcut cu ei în februarie 2020 (Cluj-Napoca) și am constatat că suma plătită, 120 lei, este justificată ca fiind două (!) verificări ale instalației.
  În contract au un tabel cu prețurile seriviciilor prestate, unde verificarea tehnică costă 60 lei. La mine a bifat cu pixul ”2x” adică de două ori o verificare, ca să plătesc 120 lei. Fraieră am fost că am semnat fără să citesc la momentul respectiv, și am descoperit abia acum.
  Menționez că nu era niciun motiv care să justifice două verificări; nu am decît o instalație de gaz, omul a venit o singură dată, nu a fost nicio problemă, totul simplu, scurt și de rutină. (Iar verificarea centralei termice e făcută de altă firmă, e cu totul altceva.)
  Concluzia – tot țepari sînt, chiar și atunci cînd nu te fentează să faci verificarea mai repede.

 18. Se consideră două instalații diferite cea de la aragaz și cea de la centrală? Probabil ăsta e pretextul lor, dar tot mi se pare exagerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.